Rabatkode til Tekanden.dk: THETILBUD

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. 250 g Typhoo te kun 33,00

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Prisen vil blive rettet til normalprisen efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Super tilbud på 250 gram løs sort te – Spar 20% i forhold til vejl. pris

Tekanden.dk har tilbud på den populære løse sorte te fra Typhoo. Du får den populære te til kun 33,00 kr pr pose, og sparer dermed tæt på 20% pr pose. Der er tale om en af Typhoos mest populære te produkter, som du kan læse meget mere om herunder.
Når du handler på Tekanden.dk, så bliver teen leveret lige til døren, og længere nede kan du læse, hvordan du får den bedste smags oplevelse ud af teen.

Lidt info om Typhoo og te generelt

Typhoo 250 gram løs sort te er produceret af en af Englands største te producenter, nemlig Typhoo. Ved at bruge Typhoo’s erfaringer siden 1903 har de formået at lave en sort te, som passer perfekt til alt. Om det er til morgenmad, frokost, nytår eller fest – vil en af deres teer af høj kvalitet kunne drikkes.

Typhoo har lige fra starten i 1903 produceret te af en høj kvalitet til en fair pris, og deres kvalitet er kun blevet bedre med årene. Der høstes omkring 40 millioner tebuske per år kun til at lave Typhoos løse te samt deres te poser. Typhoo var det første mærke, som lavede færdig pakket te, som blev markedsført under sloganet ”teen lægen anbefaler” – udover dette slogan, så bruger Typhoo i dag disse ord: ”brunetter får pænere hår ved at skylde det i kold te”, ”fjerner stikkende fornemmelse ved solbrændthed” og ”fjern tegn på trætte øjne ved at ligge en pose kold te på øjenlåget”. Det er dog bedre bare at drikke teen for teens skyld, og ikke på grund af disse udsagn, da der ikke foreligger dokumentation på effekten af dem.

For bare at producere en æske 250 gram sort løs te bruges alle de blade, som en 1 tebusk årlige producerer. Det tager 5-6 dage om at plukke bladene, og derfor skal kvaliteten være i top, da der først kan høstes året efter. For at lave en kande te med denne løse te, skal der bruges 1 teske per person + 1 ske til kanden – som så skal trække i 3 til 4 minutter, alt efter hvor stærk man ønsker sin te. Sukker eller honning kan bruges hvis man ønsker.

Dette tilbud giver dig muligheden for at købe denne spændende te til en helt utrolig pris. Du sparer hele 19.51% (44.54% i forhold til normale butikspriser) når du benytter dette tilbud og du må købe lige så mange æsker du ønsker. Tilbudet er gældende i kampagne perioden, som er angivet længere oppe, eller så længe lager haves. Hvis du er mere te i breve, så er der mulighed for at kæbe en æske med 40 breve af samme mærke. De er lige så gode, som denne løse te.

Om Tekanden.dk

Tekanden.dk er Danmarks største online butik indenfor primært tebreve, men også løs te.  Du finder altså et stort og bredt udvalg af te, som passer til alle lejligheder og smagsløg. Største delen af mærkerne er ikke nogen, som der kan købes i de danske supermarkeder. Tekanden.dk blev grundlagt i 2010, da efterspørgslen på te i breve syntes at være stor. Der var over 100 online butikker i 2010, som solgte te, men ikke en af dem var specielt lavet til te i breve – hvilket også var en af årsagerne til, at shoppen fik fokus på tebreve.

Efter alle de store spørgsmål var besvaret – om det skulle være eget brand, andres brand, hvilke te type, hvorfra og så videre… så faldt valget på, at teen skulle være, hvad der kendes som English tee, altså te som der kunne købes i England. Et større arbejde med at få kontakt til producenterne gik i gang, og allerede i Febuar måned 2011 kunne de første æsker te sælges. Siden hen er udvalget af te blevet til over 300 forskellige produkter, og der kommer hele tiden nye varianter og mærker til. Teen kommer ikke længere kun fra England, der er udvidet til Skotland og Irland samt Tysk producerede te.

Det skal ikke være dyrt at en få god te, men teen skal være af høj kvalitet og god! Kig forbi shoppen og lad dig friste af det store udvalg af te.

 

Firma info

Tekanden.dk
Birgersvej 5
3720 Aakirkeby
Danmark

Tlf.: –
Mail: salg@tekanden.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Tilbud på Typhoo 250 gram løs sort te – Køb nu og spar penge, 10.0 out of 10 based on 2 ratings