Rabatkode til Sliknet.dk: 007

 

>>>KLIK HER for at benytte tilbuddet. Spar 7% på alle varerne i webshoppen, også de varer, som allerede er på tilbud!

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar 7% på ALLE søde sager i shoppen

Sliknet.dk sælger alle de bedste mærker indenfor søde sager. Du finder blandt andet kendte slik mærker som Haribo, Skittles, Mars, Snickers, Yankie bar,  bland selv slik mm. Udvalget er stort, og du kan handle i ro og mag hjemmefra.
Der er både vingummi, lakrids, chokolade, bars, pez, pastiller og meget andet. Slik i alle typer og slags, og slik for enhver smag.
Alt slikket sælges i forskellige enheder. Noget i færdigpakkede poser, andet i bøtter/dåser, mens det sidste sælges i vægt. Det er derfor vigtigt, at du nærlæser, hvad en enhed består af, så du ikke ender op med mange kilo slik, fordi du havde overset noget.

De fleste mennesker har en sød tand, og de fleste kender også problemet med, at blive fristet i supermarkedet med slik til høje priser. Det problem kan Sliknet.dk let løse. For når du bestiller dit slik online, så bliver det leveret lige til døren, og du slipper for at blive fristet i supermarkedet, fordi du allerede har slik derhjemme.

Sortimentet tilpasses hele tiden, og der kommer løbende nye varianter til, mens andre varianter udgår. Ligesom i et normalt supermarked. Den eneste forskel er dog, at Sliknet kun forhandler slik og søde sager 🙂

Sliknet.dk kombinerer nettets mange  muligheder, så du kan spare tid og penge på dine slik indkøb. Det kan både være som gave, til en børnefødselsdag eller bare som weekendhygge.

Sliknet vil være Danmarks bedste og billigste online slikbutik

Sliknet.dk har en ambition om at blive Danmarks største, bedste og billigste online slikbutik, og firmaet er godt på vej til at indfri dette. Sortimentet vokser løbende, og det samme gør antallet af faste stamkunder og nye kunder.
Ved at have et grundsortiment med de mest populære mærker og produkter, så sikrer Sliknet, at de kan dække de fleste kunders ønsker og behov. Det gælder både store som små kunder, private som erhvervskunder.

Alle bestillinger afsendes hver dag til hele Danmark med fragtmand, og varerne bliver som udgangspunktet leveret 1 – 2 dage efter bestilling. En ting Sliknet går meget op i, da kunderne ikke skal vente længere end højeste nødvendig på varerne.

Hele konceptet er muligt, fordi Sliknet.dk kombinerer store indkøb med faste lave omkostninger.  Det sikre slikglade privatkunder i Danmark og resten af verden et stort udvalg af de bedste produkter til langt under markedsprisen.

Til erhvervskunder og webshops, har firmaet et godt udvalg af kundegaver – indpakket og lækre produkter – lige til at udlevere til dine kunderne som tak for handlen, eller som gave ved en speciel lejlighed.

Nye spændende tiltag. Bland selv poser og popcornmaskine!

Seneste skud på stammen er Godteposer i alle størrelser og prisklasser, som leveres i samarbejde med dansk et pakkeri. Du har selv indflydelse på mixet i posen, og der benyttes naturligvis udelukkende kvalitets produkter. Ja mange af varianterne er de klassiske, som du kender fra kantinen i det lokale idrætscenter, eller som du kender dem fra kiosker og tankstationer.

Skal du bruge Godteposer, så kontakt endelig Sliknet for yderligere informationer og et tilbud.

Sidst men ikke mindst er der udlejning af Popcornmaskiner i god kvalitet.  Du kan leje popcornmaskinerne fra 24 timer og op efter. En meget simpel og fleksibel løsning, som er velegnet til børnefødselsdage eller større arrangementer, hvor deltagerne skal forkæles lidt ekstra.

Sammen med popcornmaskinerne, som er yderst enkle at betjene (vejledning medfølger), kan du bestille Popmix, med alt hvad du behøver til fremstilling af popcorn ( majs, fedt, salt, kræmmerhuse), nøje afmålt og afstemt. Lige til at gå igang med, så meget lettere bliver det ikke.

Kontakt Sliknet.dk hvis du har specielle forespørgsler/ønsker. Så vil Jesper forsøge at opfylde disse, hvis det vel og mærket er muligt.

 

Firma info

Sliknet.dk
Revvej 40
4220 Korsør
Danmark

Tlf.: 25 614 614
Mail: jesper@sliknet.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tilbud på slik, chokolade og andre søde sager. Mange mærker og varianter, 10.0 out of 10 based on 1 rating