Rabatkode til Customfit.eu: RICH15EURO

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 15 euro/stk!

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Rich Devil tshirts til 15 euro/ca 112 kr

Customfit.eu forhandler det kendte t-shirt mærke Rich Devil, som primært laver lækre kvalitets tshirts med et fedt print. Rich Devils kollektioner er store, og der er tshirts og prints i mange farvekombinationer, så de passer til alle stiltyper og lejligheder.
Ved at kombinere tshirts i forskellige farver med prints i forskellige farver, så opnår Rich Devil en stor  variation, som kommer forbrugerne til gode. For selvom printet er det samme, så kan to farvekombinationer se helt forskellige ud. Ved at lave hver tshirt style i 4-8 forskellige farvekombinationer, så opnår Rich Devil at mærket når bredere ud, og at mærket ligeledes fanger et større publikum. For hver style bliver mere unik, når færre går i dem.
Rich Devil henter tydeligvis sin inspiration fra det store amerikanske mærke Abercrombie & Fitch, som var det første mærke til at lave den sporty og rå print stil. Sidenhen har også American Eagle og Hollister tilført stilen en del, men det er A&F, som var de første til at lave tshirts med denne type print. Men selvom Rich Devil henter inspiration, så er printene ikke kopier af A&F, og Rich Devil har også formået at sætte deres præg på både print og design.
Rich Devil t-shirts er 100% bolmuld tshirts i en høj kvalitet, hvilket sikre at tshirten ikke blive skæv efter få vaske, men også at printet ikke falder af efter kort tid. Faktisk får de fleste print et meget vintage look, når de er blevet vasket et par gange, mens selve tshirten beholder sin gode pasform.

Normalt koster en Rich Devil tshirt 40 euro/ca 300 kr i butikkerne, men vi har fået en deal igennem, hvor de kan sælges til langt under denne pris. Faktisk spare du hele 62,5% på denne deal, hvilket må siges at være en stor besparelse.

Solbriller fra alle de kendte mærker til outlet priser

Customfit.eu forhandler primært designer solbriller fra alle de store modehuse, men også mindre kendte mærker. Du finder blandt andet mærker som Tom Ford, Diesel, Hugo Boss, Oakley, Carrera, Pilgrim, D&G, Marc Jacobs, Fendi, Police mm. Webshoppen er et ouline outlet, hvor tidligere kollektioner og modeller sælges med store besparelser. Det vil sige, at du kan spare mellem 30-80% af normal prisen, som andre webshops og butikker sælger solbrillerne til.
Der er altid over 1500 forskellige par solbriller online til salg, og du finder et kæmpe udvalg af mærker og farver. Det burde være muligt, at finde noget for enhver smag.
Ud over det store udvalg af solbriller, så føre webshoppen et mindre udbud af tøj, accessories og tasker ligeledes til outlet priser. Der er flere gode tilbud imellem, hvor besparelserne er mellem 30-60% af vejledende butikspriser.
Customfit.eu er tysk, men firmaet sælger varer til hele Europa, ja faktisk til hele verden.

Leveringstiden til Danmark er typisk 1-3 hverdage (med undtagelser af øerne), så leveringen sker ligeså hurtigt, som hvis du handler i en dansk webshop. Dog er priserne væsentlig lavere, end hos de danske konkurrenter.

Billige solbriller til alle

Hele grundideen bag Customfit.eu bygger på, at alle skal have ret til et par billige designer solbriller. Det vil sige, at dem som ikke har råd til, eller vil betale prisen for den nyeste kollektion, de skal kunne købe de ældre kollektioner med besparelser. Et online outlet kan man faktisk kalde det.
Da der findes mange hovedformer, og mange forskellige krav til farver, detaljer/udsmykninger og priser, så forsøger Customfit.eu at have noget for enhver. Det vil sige, at der er solbriller i alverdens farver, faconer og designs på webshoppen, og der er ligeledes en masse forskellige prisgrupper. Alt lige fra fortrinsvis billige kvalitets solbriller, som er mange stadier over de billige supermarkeds solbriller, og så helt op til de dyre mærker, så som Tom Ford eller lignende. Sortimentet udvides løbende, og de forsøger hele tiden, at have et både bredt, men også meget varieret sortiment, selvom det til tider kan være svært.
Selvom priserne er lavere end hos optikeren eller andre webshops, så skal det ikke være på hverken bekostning af servicen eller leveringstiden. Derfor lagerfører Customfit.eu samtlige varer, som webshoppen har til salg, så de kan leve op til de løfter, som forbrugerne bliver stillet i udsigt på siden. Firmaet har ligeledes egne service folk ansat, som besvarer mails hurtigst muligt. Dette sker for at sikre, at kunderne får svar på spørgsmål eller kommentarer hurtigst muligt. Det hele er inhouse fordi, firmaet vil have 100% kontrol over de vigtigste service parametre, så de løbende kan tilpasses og forbedres.

Alle varer på Customfit.eu er ægte, også selvom priserne er lave. Firmaet køber de fleste varer direkte fra mærkerne/producenterne selv, eller også fra autoriserede kanaler. På denne måde sikre de, at varerne er ægte, og sat i cirkulation på lovlig vis.

Skulle du have spørgsmål, så skriv det endelig i kommentar feltet herunde, eller send Customfit.eu en mail, og de vil behandle alle henvendelser hurtigst muligt.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tilbud på Rich Devil t-shirts – Spar over 50% af vejledende pris, 10.0 out of 10 based on 1 rating