Rabatkode til Customfit.eu: OAKIDAG12

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 60 euro/stk + fragt!

Bemærk tilbuddet gælder kun den viste model. Alle andre Oakley solbriller er ikke inkluderet i tilbuddet.

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar over 60% på disse fede Oakley solbriller til kvinder

Customfit.eu kan tilbyde dig disse fede Oakley solbriller til 60 euro = ca 450 kr pr stk + fragt. Det må næsten være Danmarks billigste Oakley solbriller, eller ihvertfald i blandt de billigste. Modellen hedder Abandon, og farven er Lavender – Tortoise. Et par super moderne solbriller fra Oakley i en populær farve. Glassene er designet, så de rammer fashion målgruppen, hvilket gør dem attraktive blandt moderne kvinder. Der er den klassiske O logo detalje på siden. Logoet binder selve fronten sammen med sidearmene på en cool og anderledes måde, hvilket er typisk Oakley.

Pasformer er super, og solbrillerne sidder godt til, så de ikke falder af, hvis du er aktiv. F.eks hvis du er ude at løbe, ride eller på anden måde bevæger dig. Komforten er ligeledes i top, og de er meget behagelige at have på, ja man mærker nærmest ikke, at man har dem på.
Abandon er lavet i et meget let plastik materiale, som Oakley benytter til mange af deres solbriller. Ud over at være let, så er plastikken også stærk og slidbar. Det vil sige, at solbrillerne sagtens kan tåle at blive tabt eller få slag, uden at de går i stykker.
Glassene er de nye “sikkerheds glas”, som Oakley har udviklet. Glasset er stærkt, og du kan ikke knuse dem, selv ikke med en hammer. På den måde beskytter solbrillerne både dine øjne imod solens UV stråler, de sikre at du ikke bliver blændet, men de beskytter også dine øjne imod flyvende genstande, som kan knuse traditionelle plastik glas.

Selvom Oakley måske ikke er super kendt indenfor solbriller til damer, så er Abandon et super alternativ, hvis du gerne vil skille dig ud, men samtidig være moderne.

Lidt info om Oakley

Mange kender Oakley fra TV, fordi Oakley har tidligere været førende indenfor solbriller til cykling, de har blandt andet designet og lanceret en model i samarbejdet med Lance Armstrong, men også fordi Oakley er blandt de førende indenfor goggles til skisport.
Mange kendte sports udøvere har benyttet Oakley igennem tiderne, og det er 100% sikkert, at mange også vil benytte Oakley i fremtiden.
For Oakley er solbriller på en anderledes måde. Både hvad angår designet, men også det innovative bag solbrillerne. I modsætning til alle de store modehuse, som mest fokuserer på designet, så arbejder Oakley hele tiden med pasform, komfort og beskyttelse. Oakley jagter hele tiden nye måder, hvorpå solbrillerne kan forbedres på en eller anden måde. Kan de gøres lettere? Kan glassene gøres mere sikre? Kan de minimere vindmodstanden osv. En jagt som sikre at Oakley hele tiden udvikler sig som brand.

Ligeså anderledes Oakley er indenfor solbrille design, ligeså anderledes er firmaet historie. For det hele startede i 1975, hvor Jim Jannards for sølle $300 opfandt nogle håndtag til motorcross. Det hele udviklede sig, og hurtigt begyndte Jannards at lave visire og andet. Allerede i 1980 blev de første goggles lanceret. Det var modellen O-Frame, som stadigvæk er i handlen, dog i en nyere versioner, design og farver. 3 år senere kom de første ski goggles og kort efter kom de første solbriller på markedet.
Jannards vision var at designe og lancerer produkter, som kunne hamle op med de store brands på markdet. Og det kom Oakley hurtigt til. Det var indenfor solbriller, goggles og ski goggles at mærket slog sit navn fast, og i slutningen af 2007 købte verdens største producent af designer solbriller, nemlig italienske Luxottica, Oakley for gigantiske €2,7 milliarder.
En sjov lille note er, at navnet Oakley stammer fra Jim Jannards hund, som var med i hele udviklingen, og som var hans trofaste følgesvend.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tilbud på Oakley solbriller til kun 60 euro pr stk – Spar mange penge KØB NU!, 10.0 out of 10 based on 1 rating