Rabatkode til Homebotz.dk: RABAT-ERDETIDAG.DK

 

>>>KLIK HER & KLIK HER for at komme til tilbuddet. Spar 4000 kr ved køb af en INDREAM 16000 + en Keyport

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk. Tilbuddet gælder KUN de første 10 kunder.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Få styr på nøglerne og få plænen klippet med rabat

Et nyt tilbud fra Homebotz sikrer dig orden i lommerne samtidig med, at du får klippet din græsplæne til en særdeles fordelagtig pris. Der er nemlig ikke mindre end 4000 kroner at hente i rabat på robotplæneklipperen Indream 16000, hvis du samtidig køber en KeyPort Slide, der kan indeholde op til seks forskellige nøgler og ekstra tilbehør som eksempelvis en LED lygte, en flaskeåbner og en USB-nøgle.

Fælles for Indream 16000 robotplæneklipperen og KeyPort Slide er det stilrene design, og de to produkters evne til at gøre din hverdag meget lettere.

Indream 16000 robotplæneklipperen er havens svar på robotstøvsugeren. Efter blot få timers forarbejde er kantledningen, der styrer robottens arbejdsområde, installeret, og robotten er klar til at klippe helt op til 2400 kvadratmeter græs.
Indream 16000 leveres med fjernbetjening og automatisk ladestation, så du fremover kan kontrollere din græsklipper, mens du er beskæftiget med andre ting. Indream 16000 klarer klippehøjder på mellem 2,5 og 6 cm og kan oven i købet indstilles til at klippe din plæne, når du ikke er hjemme.

Den danske brugervejledning giver en grundig instruktion i, hvordan man placerer kantledningen optimalt, men er du alligevel i tvivl, så kontakt kundeservice, der altid er klar med råd og vejledning.

Kantledningen skal naturligvis afgrænse græsplænens ydrerammer, men også mindre forhindringer indenfor græsplænens område kan beskyttes med kantledning. Større forhindringer som flagstænger, træer eller store sten behøver ikke en kantledning.
Når Indream 16000 robotten møder større forhindringer, vil den automatisk stoppe og ændre retning. Til gengæld kan det være en rigtig god idé at mærke kærestens urtehave og blomsterbede af, før robotten bliver sat i gang.

Kantledningen placeres oven på græsset ved hjælp af de medfølgende pløkker. Efter få uger vil græsset dække kantledningen, så den kun er synlig for robottens sensorer.

 

Spar tid og penge

Netop nu tilbyder Homebotz 4000 kroner i rabat til de 10 første, der bestiller robotplæneklipperen Indream 16000 og en KeyPort Slide. Du kan altså spare både tid og penge. Og i fremtiden bliver du behageligt fri for at klippe græs og lede efter nøgler.

Med en KeyPort Slide kan du nemlig samle helt op til seks nøgler og andre typer tilbehør på ét sted. Og så er den bare 7,3 cm lang, 3,1 cm bred og 1,5 cm dyb og passer derfor ned i selv de mindste lommer.

Men en KeyPort Slide kan du samle din bilnøgle, din husnøgle, dine vigtigste digitale dokumenter og endda relevante stregkoder på dig altid – uden det fylder i lommen. Selv nøgler til biler med startspærre kan passes ind i en KeyPort Slide, ligesom stregkoden til dit fitnesscenter og en USB-nøgle, der kan lagre helt op til 32 GB vigtig data, kan sættes ind.

En KeyPort Slide sammensættes præcist efter dine ønsker og behov. Det eneste, der ligger fast er, at der er plads til seks nøgler eller enheder i hver KeyPort Slide. Hvordan din KeyPort Slide skal bygges op, det bestemmer du – du vælger blot hvilke nøgler og enheder den skal leveres med, når du bestiller den ved Homebotz.

Farven vælger du selvfølgelig også selv. Der er otte flotte farver at vælge imellem; Sort, gunmetal, sølv, bronze, guld, champagne, blå og lilla.

Når du skal bestille din nye KeyPort Slide, printer du ganske enkelt den særlige formular ud, placerer de nøgler, der skal sættes ind i din KeyPort Slide, på formularen, og tager et billede af nøglerne – først af den ene side og så af den anden side. Herefter omdøber du de to billeder, så de bliver udstyret med dit ordrenummer og mailer dem til keyport@homebotz.dk. Så klarer Homebotz resten.

Når både din nye KeyPort Slide med op til seks nøgler og enheder og din Indream 16000 robotplæneklipper ligger i din indkøbskurv, skal du blot huske at indtaste rabatkoden ”RABAT-ERDETIDAG.DK”, så fratrækkes der 4000 kroner før du får lov at betale.

 

Robotter gør din hverdag lettere og sjovere

Når du nu alligevel bevæger dig rundt i webshoppen på Homebotz.dk for at benytte dig af det fremragende tilbud på Indream 16000 robotplæneklipperen, så snyd ikke dig selv for et kig på de øvrige hylder i butikken.

Her finder du nemlig et stort udvalg af robotter, der kan gøre din hverdag både lettere og sjovere. Lige fra de velkendte robotstøvsugere, der giver en effektiv hånd med, når den daglige rengøring skal klares, til isterningemaskinen, der leverer perfekte isterninger til enhver drink – og som samtidig pynter gevaldigt i baren. Endelig finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af robotplæneklippere, der matcher græsplæner i alle størrelser, samt Danmarks måske største udvalg af robotlegetøj, der kan levere timevis af underholdning til både unge og gamle.

Ekstremt populær er for eksempel den fjernbetjente robotarm, der kan løfte objekter på op til 100 gram, ligesom den fjernbetjente spiontank med nattesyn også kan være kilde til mange timers underholdning.

 

Danmarks førende leverandør af robotter til private

Homebotz.dk har ambitioner om at blive Danmarks førende leverandør af robotter til private.

Homebotz.dk blev stiftet i september 2011 og allerede nu er der et bredt udvalg af robotstøvsugere, gulvvaskere, plæneklippere og en del robotlegetøj i butikkens sortiment, men indehaver Kasper Bjerreskov arbejder løbende på at udvide sortimentet, så butikkens kunder får endnu mere at vælge imellem.

Til trods for at Homebotz.dk er en forholdsvist nystartet webshop, har Kasper Bjerreskov allerede indgået fordelagtige aftaler med mange af de førende producenter at robotter til private, og flere aftaler er undervejs.
Derfor kan Homebotz.dk levere et stadig større udvalg af robotter af høj kvalitet til gode priser.

Samtidig har Kasper Bjerreskov valgt at vægte god kundeservice højt, og han har derfor som noget nyt åbnet mulighed for kundeservice chat direkte på Homebotz.dk, så man som kunde kan komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder, mens eller før man laver sin bestilling.

Alle robotter fra Homebotz.dk leveres naturligvis med dansk brugsvejledning, der er let og enkel at forstå, så man på kort tid kan komme i gang med at få gavn og glæde af sin nye robot.

 

Firma info

Homebotz.dk v/ Kasper Bjerreskov
Niels kjeldsensvej 1N
7323 Give
Danmark

Tlf.: 42 32 83 14
Mail: info@homebotz.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

Tilbud på Indream 16000 robotplæneklipperen – Spar 4000 kr på INDREAM + KEYPORT, 10.0 out of 10 based on 1 rating