Rabatkode til Customfit.eu: PILIDAG12

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 50 euro/stk!

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Pilgrim solbriller på tilbud til 50 euro/ca 375 kr – 2012

Customfit.eu sælger et par super lækre og smarte solbriller fra Pilgrim på tilbud. Spar mange penge i forhold til vejledende pris, og vælg frit imellem alle de mange modeller, som du finder i webshoppen. Der er mange forskellige modeller primært til kvinder, og der er helt sikkert også en model til dig.
Pilgrim solbriller er designet af kvinder til kvinder. Der er lagt meget vægt på, at solbrillerne er i tidens trends, og også i tidens farver. Du får dermed et par moderne og lækre solbriller, som er med på den nyeste mode, og som både er moderne, men som også skiller sig ud. For Pilgrim har ikke bare forsøgt at følge med trenden, nej Pilgrim forsøger også at skabe trenden, hvilket i høj grad sker via utraditionelle farvekombinationer og funky designs.

Kvaliteten på et par Pilgrim solbriller er helt i top. De er lavet af fleksibel, men fast og holdbart plastik, så de kan modstå lidt af hvert. Pasformen er perfekt, så solbrillerne både sidder godt til, men også giver dig det diva eller coolness look, som du er ude efter. De er meget behagelige at have på, hvilket er meget vigtigt, når du skal vælge solbriller. En dårlig pasform medfører enten irritation, men også at solbrillerne ikke beskytter nær så meget, som de burde gøre. I værste fald beskytter de intet, fordi de sidder dårligt eller direkte forkert.

Pilgrim er hele Danmarks smykkefirma

Pilgrim er en af Danmarks største modebrands indenfor smykker, men firmaet laver også solbriller og ure. Med en anderledes og spændende historie, som adskiller mærket fra de fleste andre smykkevirksomheder, så har Pilgrim leveret moderigtige varer siden starten af 1980´erne. Det hele blev startet, da de to grundlæggere skulle finansiere deres rejser til Indien. Først med import af færdiglavede smykker, men de opdagede hurtigt, at moden i Indien og Danmark ikke var ens. Derefter begyndte de selv at designe smykkerne, som de også selv solgte på gader og til festivaler.
Det ene tog det andet, og på relativt få år gik virksomheden fra at være en lille forretning til at være kendt i hele DK, og med forhandlere i flere lande i Europa. Og firmaet er vokset stødt lige siden.
Da Pilgrim slog igennem som hele Danmarks smykke firma, var det især med blomster, som firmaets varemærke. Blomster har altid været en del af Pilgrims kollektioner, uanset om det har været smykker, ure eller solbriller. Så har blomsterne fundet sin plads i produktdesignet. Blomsterne stammer fra turene til Indien, som var pilgrimsture i bedste hippie stil. Og det har hængt ved lige siden.

Pilgrim var det første store smykke firma i Danmark, som lavede masseproducerede smykker i stor stil. Der var selvfølgelig firmaer før, men de var slet ikke oppe i samme volume. Efter Pilgrim fik succes, så er flere andre store smykke brands kommet til. F.eks parret DyrbergKern eller tidens hotteste mærke Pandora. Der er desuden flere mellemstore brands, som er på vej op, så Pilgrim har været en  inspirationskilde for flere designere, kunstnere og forretningsmænd.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tilbud på billige Pilgrim solbriller. Køb dine solbriller fra Pilgrim med rabat., 10.0 out of 10 based on 1 rating