Rabatkode til Customfit.eu: SWIDAG12

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Der er kun 10 stk til salg!

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Swiss Legend herre ur SL 30050 BKBSR til 1.500 kr + fragt

Customfit.eu har 10 stk Swiss Legend SL 30050 BKBSR ure til salg. Et utroligt lækkert herre ur, som har alt det, som et moderne ur skal have. Dertil kommer at designet er stilrent og simpelt, hvilket blot er et plus, da uret så ikke vil gå af mode.
Swiss Legend er blevet et mærke, som henvender sig til den moderne mand, som gerne vil være have sin egen stil og være unik. Og det bliver han, når han tager et Swiss Legend ur på armen.

Uret er fyldt med smarte og lækre detaljer, og det høre til et af de dyre ure fra Swiss Legend. Hvis du tjekker prisen hos andre forhandlere, så vil du opdage, at der er rigtig rigtig rigtig mange penge at spare på dette tilbud.

Herunder er alle info om uret:

Mærke: Swiss Legend

Model: SL 30050 BKBSR Karamica Collection Chronograph Black Ceramic Watch

Glas type: Ridsfrit safirglas

Display type: Analog

Urværk: Schweizisk

Urværk diameter: 46 millimeter

Urværk tykkelse: 14 millimeter

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)

Lidt fakta om Swiss Legend

Swiss Legend designer og producerer primært herre ure af høj kvalitet, både når det gælder designet, men også når det gælder materialerne. Der er lagt vægt på funktionelle designs, som både er moderne og klassiske på samme tid. Det ses også tydeligt, når du tjekker kollektionen af ure ud.
For Swiss Legend laver mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag. Og hver model kommer i en masse forskellige farvekombinationer, så den enkelte model kan passe til flere stilarter.

Swiss Legend har delt kollektionerne op i 4 under kategorier. Nemlig SPORT, SPORT CLASSIC, AUTOMATIC og DIAMONDS. Hver kategori har sin egen stil, både når det gælder designet, men også når det kommer til materialerne.

Står du og mangler et fedt ur, så tjek Swiss Legend ud, da de helt sikkert laver et ur, som både passer til din stil og din pengepund 🙂

Et online Outlet

Customfit.eu er en tysk webshop, som hovedsageligt sælger designer solbriller. Firmaet har specialiseret sig i, at opkøbe rester og ældre kollektioner fra mærkerne, distributørerne og producenterne, som de så sælger med store besparelser. Du kan altså spare rigtig mange penge, ved at købe et par solbriller fra sidste sæsons kollektion.
Ud over solbriller så sælger firmaet også af og til tøj og andre mode produkter. Så leder du efter billige varer, så er det værd at holde øje med de nye varer, som de får.

Outlet er et amerikansk fænomen, som for alvor har vundet frem i Europa i de senere år. I Danmark går konceptet også under navnet lagersalg.

Customfit.eu forhandler kun ægte mærkevarer, da alle varerne kommer fra autoriserede kanaler. På den måde er de sikre på, at der ikke kommer falske produkter ind i sortimentet.
Selvom firmaet ligger i Tyskland, så har de dag til dag levering på alle bestillinger fra Danmark. Varerne sendes med UPS, og der er fuld tracking på alle forsendelser. Så du kan hele tiden følge din pakke, når den er afhentet.

Så mangler du billige solbriller, eller andre billige mærkevarer, så tjek Customfit.eu ud. De har helt sikkert nogle mode varer, som fanger din interesse.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Swiss Legend ur til kun 1500 kr – Der er et begrænset antal, 10.0 out of 10 based on 1 rating