Rabatkode til Caps4you.dk: Flexit caps fra 100 kr.

 

>>>KLIK HER for at komme direkte til tilbudet. (priserne er sat ned direkte på shoppen, da de gerne ville undgå rabatkoder)

Tilbuddet udløber om:

 

Ensfarvet Flexfit caps og kasketter på tilbud

De fleste kender Flexfit kasketten, da det er et super lækkert kvalitets produkt, som er kendt for sit simple design og gode pasform.  Selve kasketten er lukket bagtil med spandex bånd, som former sig efter hovedet form, så den sidder rigtig behageligt og helt tæt til hovedet. Dette har været med til at gøre Flexfit kasketten til en af de absolut mest solgte kasketter på det danske marked. Den er desuden unisex, hvilket vil sige, at den kan anvendes af begge køn. Da kvinder og mænd ikke har samme hovedform, så  fås alle caps i primært to forskellige størrelser, nemlig Small – Medium og Large – Xlarge. Ved at lave kasketten i flere størrelser, så sikre Flexfit sig, at de passer til de fleste hovedformer og størrelser, og dermed får kunderne en lækker cap, som de kan blive glade for. For alle som går med cap ved, at det er meget vigtigt, at den sidder godt og behageligt, da det ellers ender med, at den bliver et irritations moment, fremfor et mode objekt på hovedet.
Flexfit kasketten laves i 20 forskellige farver, lige fra de klassiske sorte og hvide caps, til kasketter i mere sprudlende farver så som gul, grøn og aqua blå. Med det store udvalg i farver, så burde der være en farve, som der netop passer dig til dig.
Har du aldrig haft en Flexfit cap, så bør du investerer i en hurtigst muligt, hvis du kan lide at gå med kasket. For du er virkelig gået glip af et fedt modeobjekt.

Caps4you.dk er caps, caps og atter caps

Hos Caps4you.dk finder du et kæmpe udvalg af de fedeste caps og kasketter på markedet. På webshoppen har du mulighed for at købe en masse fede og moderne mærker og kvalitets produkter, så som Flexfit, New Era, State Of WOW, Upfront, Kangol & Yupoong.  Alle er kendte og aktuelle mærker, som rammer tidens tendenser og mode, og som både sælges i stor stil i Danmark, men også i mange andre lande verden over. De fleste mærker er store udenlandske brands, som har indtaget Danmark de senere år med deres fede designs.
Caps4you.dk får primært varerne fra danske leverandøre, oftest den danske distributør eller agent, som også levere til alle fysiske forretninger rundt omkring i landet. Dog kommer New Era kasketterne fra Sverige, da den europæiske distribution sker herfra, hvilket betyder at alle autoriserede forhandlere i EU får leveringen herfra. Med andre ord så er alle produkterne hos Caps4you ægte, og du kan derfor som kunde trygt handle i webshoppen.
Sortimentet på webshoppen udvides løbende, og  Caps4you prøver derfor af og til kræfter med andre sjove produkter som f.eks. høretelefoner og t-shirts mm. Skulle disse nye produktgrupper blive en succes, så lover firmaet ejer, at de vil blive en fast del af sortimentet i fremtiden. Men det kræver, at de bliver solgt, når de kommer online. Så tjek shoppen ud for nyheder løbende.

Om Caps4you.dk

Caps4you.dk blev stiftet i September 2010 med det formål, at blive en af de største webshops med Caps & Huer til de danske forbrugere. Firmaet har siden begyndelsen haft 100% fokus på det danske marked, og de følger meget med i, hvad der rører sig indenfor moden i Danmark. Som er gået, så har shoppen vokset sig større og større, og allerede idag er den blandt de førende indenfor hovedbeklædning til kvinder og mænd online. En af grundene til den store succes er firmaets store fokus på kundetilfreds, Men også den daglige kamp, hvor de gør deres yderste for at de bedste og mest konkurrencedygtige priser og produkter til kunderne, er en anden grund .
Caps4you.dk kan blandt andet prale med, at firmaet har Danmarks største udvalg af Flexfit produkter med mere end 150 forskellige modeller og farver. Ikke dårligt når man tænker på, at Flexit er en af Danmarks absolut mest anvendte kasketter. Så dette er vel blot et af mange eksempler på, at Caps4you.dk gør deres bedste for, at tilfredsstille den efterspørgsel, som der er efter caps, kasketter og huer.
Idag drives forretningen online, dvs kun som webshop, og der er ingen fysisk forretning tilknyttet, men det er et af flere mål i fremtiden. Så det bliver spændende at se om der, engang indenfor en overskuelig fremtid, skyder en eller måske flere butikker op, som kun forhandler de fleste mærker og produkter indenfor caps, kasketter og huer + accessories.

 

Firma info

Caps4you.dk
Sundbyvestervej 85, st 4
2300 København
Danmark

Tlf.: 50 19 57 57
Mail: info@caps4you.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Super tilbud på ensfarvet Flexfit caps og kasketter – Få en billig cap eller kasket, 9.3 out of 10 based on 4 ratings