Rabatkode til Customfit.eu: ADIIDAG12

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 25 euro/stk + fragt!

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar over 50% på denne fede Adidas tshirt

Customfit.eu kan tilbyde dig denne fede Adidas T-Shirt til 25 euro = ca 188 kr pr stk + fragt.
En tshirt af høj kvalitet med et sjovt print, som passer til fashion moden idag, som både er ungdommelig og fancy på samme tid. Noget Adidas har haft stor succes med at designe og producerer i de senere år, hvor mærket har vundet indpas i modebilledet. Mærket er ikke længere blot verdens anden største producent af sportsudstyr, trøjer, træningsdragter mm. Nej Adidas er også blevet et mærke, som laver hverdags mode målrettet mod mange forskellige subkulturer, som alle har sporty look og outfit, som en del af deres varemærke.

Adidas fashion tøj har samme høje kvalitet, både når det gælder råvarerne, men også indenfor pasform og holdbarhed, som alle andre Adidas produkter. Adidas varemærket er din sikkerhed for høj kvalitet, både når det gælder produktet, men også når det gælder design og hotteste mode.

Adidas fashion hitter world wide

Adidas er synonymet med de tre striber, som pryder alle firmaets produkter. Enten som et diskret logo, som som de tydelige striber, som de oftest benytter.
Adidas er en af de ældste sportudstyrs producenter i verden. Firmaet blev grundlagt i årene efter anden verdenskrig, faktisk helt præcist i 1949 i, hvor Adolf Dassler genoptog den sko produktion, som familien havde lavet i flere årtier, men som krigen havde smadret. Men krigen havde ikke blot ødelagt familiefirmaet Gebrüder Dassler Schuhfabrik, krigen havde også ødelagt Adolfs (også kaldet Adi) forhold til broderen Rudolf. Rudolf startede firmaet Ruda, som senere skiftede navn til Puma. De to brands har ligget i hård kamp lige siden starten, og de to brødre kom aldrig på talefod igen.
Adidas startede med at producere sko, men firmaet er vokset og vokset, og idag dækker det over mange sportsgrene. Adidas Group AG ejer også flere brands, som er listet herunder:

 • Adidas
 • Adidas Originals
 • Adidas fashion
 • Adidas by Stella McCartney
 • Reebok
 • Salomon
 • Taylormade Golf company
 • Maxfli

Adidas Group leverer udstyr til mange sportsgrene, hvoraf de listede herunder er de største:

 • Fodbold
 • Alle former for løb
 • Tennis
 • Golf
 • Basketball
 • Lacrosse
 • Baseball
 • Skateboarding
 • mm

Adidas fashion er, som tidligere omtalt, en mode linie i Adidas Group, som designer og producerer modetøj til hverdagsbrug. Fokus er på moderne snit, farver, print og produkter af højeste kvalitet. Det er lykkes Adidas overraskende let, at komme ind på markedet for fashion, hvilket både skyldes mærkets høje profilering, men også fordi Adidas har været ualmindelig dygtige til at ramme tidens trends og tendenser.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Super tilbud på Adidas fashion tshirt – Spar over 50%, 5.5 out of 10 based on 2 ratings