Rabatkode til Customfit.eu: AEIDAG12

 

>>>KLIK HER eller KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 15 euro pr stk + fragt!

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne. Modellen fås både i LOW og HI. Begge farver er inkluderet i tilbuddet 🙂

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

American Eagle sneakers til kvinder på tilbud

Du kan på Customfit.eu købe disse lækre American Eagle sneakers til kvinder med hele 75% rabat. Det er billigere udsalg, hvor du normalt kun får op til 50-60% rabat. For kun 15 euro pr stk = ca 112kr + fragt er disse sko dine. Det kan næsten ikke gøres meget bedre og billigere, hvis det samtidig skal være et kendt brands som AE. Det skal dog noteres, at den AE label, som der er på skoenes hæl, kan være løs. Det har ingen betydning for skoenes holdbarhed eller lignende, det er en kosmetisk fejl.

Skoene ligner til forveksling de moderne Converse All Star sko eller Convese OX sko. Den ene model er en HI model, hvilket vil sige en simpel gummisål med en høj kanvas skafte ovenpå. Stilen er meget simpel og klassisk, hvilket passer meget godt til tidens trend. Der er desuden flere logoer mm påsyet. Den anden model er en LOW model, hvilket vil sige en simpel gummisål med en lav sko på. En kondisko eller sommersko er måske meget betegnende for den lave model. Igen med American Eagle logoer mm påsyet.

Alt i alt et par meget moderne sko i god kvalitet, som passer perfekt til sommerens og efterårets mode.

Dette tilbud passer perfekt til sommeren, som endelig er kommet. Du kan også udnytte tilbuddet på Adidas Chile 62 trøjenAdidas tshirtenFabric of Life poloerne eller Run Athletic NYC sneakers fra Customfit.eu, og dermed spare lidt penge på fragten.

Lidt fakta om American Eagle

De fleste kender det store amerikanske mærke Abercrombie & Fitch, som er american style på den fede måde. Og American Eagle er i samme kaliber, som A&F. Dog er mærket mere raw, og det sælges primært i USA. På grund at problemer med varemærkerettighederne i Europa, så har American Eagle ikke det store forhandler netværk i EU. Lyle & Scott sidder på ørnelogoet, og det har forhindret AE i at komme ind i EU for alvor. Men American Eagle er så småt på vej til at etablere sig, og der går nok ikke længe før, at det store amerikanske mærke for alvor satser på EU.
Brandet er grundlagt i 1977 i Pittsburgh, Pennsylvania af de to brødre Jerry and Mark Silverman. Siden da er mærket vokset til en gigant indenfor modebranchen, og idag har AE over 900+ forhandlere i USA og Canada.
Målgruppen er de 14-25 årige drenge og piger, som gerne vil have en lidt retro/vintage stil til en fornuftig pris. For AE er billigere end storebroderen A&F, selvom de kæmper en hård kamp om de samme kunder. Dette har siden 1999 blandt andet betydet, at A&F har sagsøgt AE for kopiering af designs og reklamemateriale. Disse søgsmål har dog fået AE til at ændre stil, og firmaet er idag gået mere og mere væk fra A&F stilen, og har fundet sin egen fede retro stil.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Spar 75% på et par lækre sneakers til kvinder fra American Eagle, 10.0 out of 10 based on 3 ratings