Rabatkode til Customfit.eu: RUNIDAG12

 

>>>KLIK HER eller KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 25 euro pr stk + fragt!

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne. Modellen fås både i sort og hvid. Begge farver er inkluderet i tilbuddet 🙂

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Run Athletic NYC Basketball sneakers på tilbud

På Customfit.eu tilbyder disse lækre Run Athletics NYC basketball sko til en super skarp pris. Det er næsten bedre end udsalg, da du sparer hele 75% på den vejledende butikspris, hvilket vil sige, at du slipper med sølle kun 25 euro = ca 188kr + fragt for et par sko. Det kan næsten ikke gøres meget bedre og billigere, hvis der samtidig skal være tale om et godt kvalitets produkt.

Skoene er i et klassisk basketball design, hvor en solid sål / bund lægger grundlaget for stabil gang og bevægelighed. Selve toppen er lavet i læder, som er syet sammen på en speciel måde, så du får den bedst mulige komfort, når du har dine Run Athletics sko på. Det sikre også, at skoene kan modstå ryk og hurtige bevægelser, uden at det har betydning for dit løb.
Selve hælen er lavet på en måde, så den både er støttende, men samtidig også fleksibel, så du kan dreje rundt eller lave akrobatiske bevægelser. En lækker og perfekt basketball sneakers til dig, som gerne vil have et kvalitets produkt i et simpelt design.

Dette tilbud passer perfekt til sommeren, som endelig er kommet. Du kan også udnytte tilbuddet på Adidas Chile 62 trøjenAdidas tshirten eller Fabric of Life poloerne fra Customfit.eu, og dermed spare lidt penge på fragten.

Lidt fakta om Run Athletics NYC

Run Athletics NYC er et sportswear mærke fra New York i USA. Mærket fokuserer hovedsageligt på design og produktion af smart og moderne fodtøj, som kan benyttes inden for de mere klassiske amerikanske sportsgrene, så som basketball, street basket, baseball mm.
Mærket har haft stor succes med, at lave sko til især basket miljøet og subkulturer, som er i forbindelse med sporten. Det kommer også til udtryk i mange af de sko, som firmaet har lavet igennem tiden, hvor det er blevet mere og mere tydeligt, at fokus var basketball og sportsgrene, som har forbindelse med basketball sporten.

Run Athletic NYC er ikke super kendt i Europa endnu, men det skal nok komme, efterhånden som mærket får produkterne distribueret ud i de forskellige lande.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

Spar 75% på et par lækre fede basketball sneakers i sort eller hvid, 10.0 out of 10 based on 2 ratings