Rabatkode til Customfit.eu: ZOOIDAG12

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 20 euro/stk!

Køb disse Zebra Zoo armbånd på Customfit.eu til 20 euro inkl. forsendelse.

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar over 50% på de lækre Zebra Zoo friendship armbånd

Du kan i resten af Juli måned spare 50% på de lækre Zebra Zoo armbånd. Faktisk er besparelsen på over 50%, da prisen er inkl. forsendelse. Så du kan frit vælge mellem de mange forskellige armbånd til 20 euro pr stk  (ca 150 kr pr stk) inkl fragt på Customfit.eu
Alle armbånd er med i tilbuddet, men det gælder om at slå til hurtigst muligt, da tilbuddet kun gælder så længe lager haves.

Zebra Zoo armbåndene er designet med inspiration i de kendte Shamballa armbånd. Hvor Shamballa benytter ædelsten, guld og sølv, så er Zebra Zoo primært lavet af ametyst sten samt special designet glaskugler. Både stenene og kuglerne er håndslebet, så du finder ikke to helt identiske kugler. Ved at slibe stenene og glaskuglerne på en bestemt symmetrisk måde, så får de en speciel effekt, fordi de reflekterer lyset i mange retninger. Det gør at armbåndet får et helt unikt og lækkert look, især hvis det bæres i daglys. Og det er denne specielle effekt, som gør Zebra Zoo armbåndene specielle.
Der findes idag mange former for Shamballa armbånd. Der er selvfølgelig de ægte, som er meget dyre og eksklusive, men der findes mange mærker og modeller, som har fundet inspiration i originalerne. Derfor kan du også købe armbånd i alle prisklasser. De billigste er lavet af plastik eller perler, da disse materialer er billige, og derfor holder enhedsprisen nede. I næste lag kommer sten og glas kugler. Derefter følger guld og sølv plated kugler, inden du kommer op i de dyre armbånd, som består af ædelmetaller og ædelsten.

Shamballa armbånds moden er super hot pt, hvor alt lige fra kendte Hollywood stjerner til mere almindelige mennesker render rundt med de lækre og flotte armbånd.
Selvom de er moderne, så er det faktisk de færreste, som kender historien bag armbåndende. Og sjovt nok er det en dansker, som har startet hele denne Shamballa mode.

Historien bag Shamballa armbåndene

De færreste ved det, men det er faktisk en dansker, som har startet hele Shamballa moden.Mads Kornerup fandt inspirationen til Shamballa smykkerne i Indien, når han var på sine religiøse rejser i landet. Det var faktisk fra buddhistiske smykker, at Mads fik inspirationen til smykkerne, og så tilsatte han et skandinavisk touch. Mads var og er selv buddhist, hvilket betyder, at der lægges både kærlighed og sjæl i designet og produktionen af smykkerne. Selv den dag i dag!
I 1994 startede det hele i Paris med åbningen af den første butik. Butikken solgte kun smykker designet og lavet af Mads. Senere blev det til en butik i New York, samt flere salg til Japan, før 11. September 2001 satte en midlertidig stopper for eventyret. Salget i butikken i New York styrtede, og Mads brugte nedturen til, at flytte firmaet til København. Og her ligger Shamballa Jewels den dag i dag.

Mærket har specialiseret sig i, at designe og producere eksklusive smykker af ædle metaler, så som guld og sølv, og ædelsten. Dyre og unikke smykker, som bliver special flettet i hånden.

Shamballa laves også i en billig linie, hvilket er den, som de fleste almindelige mennesker ejer og køber. Det er stadigvæk ædelmetaler, men der er sparet på ædelstenene, så smykkerne holder sig i et passende prisniveau, som almindelige lønmodtagere kan overkomme at betale.

Det unikke ved Shamballa er smykkernes enkelthed og design. Kombinationen af klassiske buddhistiske symboler og perler og det skandinaviske design giver et armbånd, som både er flot og enkelt, men som stadigvæk har rødder til buddhismens helligheder.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Spar over 50% på Zebra Zoo armbånd i resten af juli måned, 10.0 out of 10 based on 1 rating