Rabatkode til iCykel.dk: ErDetIDag25

 

>>>KLIK HER for at benytte tilbuddet. Spar 25% Glodos BIT løbecykel (Din pris er kun 671,- kr)

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Glodos BIT løbecykel med 25% rabat

Erdetidag.dk har skaffet et super tilbud fra iCykel.dk på Glodos BIT løbecykler til børn. Du sparer hele 25% i resten af Juli på de moderne cykler til børn. Den perfekte cykel til børn, som skal lære at gå, eller til børn som elsker fart og sjov, mens de er fysisk aktive.
Du kan frit vælge imellem de 4 fancy farver, som cyklen laves i. Når du køber den på iCykler.dk, så bliver den leveret lige til din dør! Nemt, enkelt og uden besvær.

Hvorfor Glodos BIT Løbecykel?

  • Designikon – aldrig set flottere!
  • Stimulerende – hjælper med at koordinere og udvikle barnets motorik
  • Letvægter af højkvalitet
  • Håndtag, for funktionalitet, selv for forældre
  • Transporttaske

Designer løbecykel i absolut topkvalitet

Glodos BIT sætter fokus på dit barns velværd og kreativitet. Glodos  BIT er en løbecykel designet til at hjælpe dit barn med at tage de første skridt og opleve en ny verden på en sjov og motorisk udviklende facon.

Lad barnet udforske og lære

GLODOS´s simple design er udviklet med fokus på ergonomi. Siddepositionen giver samtidig et godt udsyn og lader barnet blive inspireret af naturen, samtidigt med at barnet får stimuleret sin kreativitet. En perfekt kombination for at skabe balance mellem kreativitet og motorik.

Glodos BIT vil sikre at dit barns første skridt er et leg, så barnet får en god og tryg opleve allerede fra starten. Løbecyklen tager højde for barnet balance og styrke. Derfor har du at gøre med en letvægter og med sine brede dæk sikre den, et trygt ophold for børn, selv for de helt små.

Vundet priser på innovation og design

Glodos BIT er et designikon for moderne familier der vil lade deres børn få en god start på livet. Løbecyklen er specielt designet af et spansk designteam, hvor man har sat fokus på børn fra 18 mdr.

Her, der og alle vegne
Den kan bruges over alt, fra et børneværelse til en villa vej, og med sit futuristiske design der pryder af innovation er det en cykel, der vil både funktionelt og æstetisk vil bringe stor glæde for både barn, mor & far.

BIT’en kommer i en lækker praktisk transporttaske, der gør det let at tage den med overalt.

Specifikationer:

  • Længde:  640 mm
  • Højde :     280 mm
  • Bredde:    170 mm
  • Materieller: træ, density plastik og aluminium

 

Om iCykel.dk

iCykel.dk forhandler et smalt, men fedt og anderledes udvalg af cykler til både børn og voksne. I modsætning til alle cykelforhandlere og andre webshops, så forhandler iCykel.dk kun cykler, som skiller sig væsentlig ud både på design og funktioner. Du kan med andre ord ikke købe en ganske almindelig standard cykel på iCykel.dk, men du kan derimod finde et spændende udvalg af både elcykler og el ladcykler, som du ikke finder andre steder.
Faktisk er iCykel.dk en af de førende online forhandlere af elektroniske cykler. Dette er en kæmpe fordel for dig som kunde, da du handler hos et firma med en kæmpe know how og viden om tingene. Det sikre dig også, at du altid får kvalitets produkter fra iCykel.dk, men også at du får en kompetent vejledning og rådgivning, når det gælder el cykler.

iCykel.dk har desuden et højt service niveau, hvilket sikre dig en god behandling, når du handler hos firmaet. Både under, men også efter handlen, eller hvis uheldet skulle være ude, og noget går i stykker på din nye cykel.

 

Firma info

iCykel.dk er ejet og drevet af:
AAimport I/S
Allehelgensgade 23a
4000 Roskilde
Danmark

Tlf.: 70 21 29 29
Mail: Kontakt iCykel.dk HER

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Spar 25% på løbecykel til små børn, 10.0 out of 10 based on 1 rating