Rabatkode til Lugsus.dk: ERDETIDAG20

 

>>> KLIK HER (dame parfumen) eller KLIK HER (herre parfumen) for at komme til tilbuddet. 50 ml parfume kun 271 kr.

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar 20% på Bruce Willis parfumen til kvinder eller mænd

Du har muligheden for, at spare 20% på de lækre Bruce Willis parfumer til ham eller hende på Lugsus.dk. Du får altså hele 50 ml Eau de Parfume for kun 271 kr, når rabatten er fratrukket. Det er værd at bemærke, at der er tale om Eau de Parfume, og ikke Eau de Toilet, som er standard, ihvertfald når det gælder herre parfumer.
Så det er et super tilbud, men det slutter ikke her. For ud over de 20% rabat, så får du også lige gratis fragt i resten af August, hvor dette tilbud løber. Så du skal kun betale 271 kr for 50 ml Eau de Parfume leveret lige til døren.

Ny spiller på banen…!

Lugsus.dk er en nystartet webshop, som tilbyder alt hvad du behøver, indenfor parfumer, hudpleje, ansigtspleje, make-up & kosmetik, hårpleje og meget mere. Lugsus ønsker at levere produkter af høj kvalitet til alle, uden at det skal koste en bondegård. Vi vil være meget mere end bare en webshop! Vi ønsker at skabe et fællesskab af mennesker, som alle har interesse for at passe og pleje sig selv. Mennesker som forstår, at vi kun lever en gang, og derfor er vi nødtil at passe på vores krop både indvendig, men også udvendig. Vi vil komme med videoer, artikler og meget mere, som vil være fyldt med spændende informationer, tips & tricks, som du kan have gavn af. Udover det har vi altid en eller flere konkurrencer, som altid er sjove at deltage i. Præmierne er fede produkter fra vores shop. Hvis du følger os på Facebook, kan du være en del af alt dette.

Vores tilbud til dig

Produkternes kvalitet er høj, men det behøver prisen ikke at være! Det er den ikke ved os. Vi vil kunne tilbyde rigtig gode produkter, til en lavere pris end du er vant til. Vi har ofte knaldtilbud, som gælder i en meget begrænset periode. F.eks. kun 1 dag, eller én weekend. Derfor er det vigtigt at holde sig opdateret. Det kan du gøre ved at følge os på Facebook HER. Her er der også unikke konkurrencer, som du kun kan deltage i via Facebook. I vores seneste konkurrence vandt man netop en Bruce Willis Eau de Parfum. Vinderen blev utrolig glad! (I den næste konkurrence, kan du vinde lækre hurtigtørrende neglelakke i mange varianter)

Holdet bag lugsus.dk

Teamet bag lugsus.dk er et ungt og stærkt team. Vi bruger moderne arbejdsmetoder for at nå vores mål. Vi ved hvad kunderne går efter, når de handler på internettet. Vi ønsker at gøre hele købs oplevelsen til en positiv ting, hvor du som kunde ender med at være glad og tilfreds. Det er den oplevelse vi vil give folk! Vi står 100 % inde for alle vores produkter, og vi bruger dem i stor stil selv til daglig. Da vi selv elsker produkterne og deres egenskaber, så vil vi gerne dele den oplevelse med alle andre. Holdet bag består af iværksættere, universitetsstuderende, salgsassistenter mm. Folk som virkelig ved, hvad der skal til, for at give dig, som kunde, en god oplevelse. Du finder den på lugsus.dk.

Sunde produkter

Som et led i vores høje standard af produkter, så har vi kun produkter, som ikke indeholder nogle dårlige ingredienser såsom parabener, farvestoffer, silikone osv. Det er et krav fra vores side, at vi kun sælger produkter, som ikke kan skade din krop, men kun gavner den. Derfor kan du altid føle dig sikker, når du handler på lugsus.dk. Vi er kvalitet bevidste, og vi yder en god service hele vejen igennem.
Så skal du forkæle dig selv, så er Lugsus.dk absolut et besøg værd.

 

Firma info

Lugsus.dk
Vestermøllevej 230
8380 Trige
Danmark

Tlf.: 60 52 12 02
Mail: kontakt@lugsus.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Spar 20 % på lækre Bruce Willis parfumer + gratis fragt i August, 10.0 out of 10 based on 1 rating