Ralph Lauren laver mange forskellige produkter.

Blandt andet:

 • Ralph Lauren polo til herre og damer
 • Ralph Lauren skjorter til mænd og kvinder
 • Ralph Lauren pullovers
 • Ralph Lauren striktrøjer
 • Ralph Lauren jakker – vindjakker og vinterjakker
 • Ralph Lauren veste – gilets
 • Ralph Lauren 3 pack boxershorts
 • Ralph Lauren langærmet tshirts til kvinder
 • Ralph Lauren sko
 • Ralph Lauren langærmet poloer
 • mm

Køb ægte Ralph Lauren polo og skjorte her

Ralph Lauren er et af tidens hotteste mærker. Mærket med den kendte polospiller, er blevet et hit både til mænd og kvinder, og det gælder i alt lige fra den klassiske polo trøje over skjorter til tasker og accessories. Vil du være med på moden, skal du have varer fra det kendte amerikanske modehus.

Polo by Ralph Lauren som den mest kendte linje hedder, er oprindeligt skabt ud fra den filosofi, at Ralph Lauren ville lave tøj til polospillerne og polo tilskuere verden over. Derfor er stilen også meget klassisk og stilren, og mange af varerne er kun med den lille polospiller på brystet.
Ralph Lauren oplevede det første store boost i 1990´erne, hvor mærket for alvor var fremme verden over, både til børn, men også til mænd og kvinder. Siden genoplevede mærket en voldsom stigning i starten af det nye årtusinde før det igen røg lidt i baggrunden. I Danmark blev Ralph Lauren især populært i de dyre kredse i og omkring København, og det var i især Hellerup, at mærket blev et must have. Som med alt andet der bliver moderne i Hellerup, så blev RL mere og mere udbredt i Danmark, og det toppede i 2012-2013, hvor det var et af de mest hotte must have mærker!

Fakta om en Ralph Lauren polo

Ralph Lauren er især kendt for poloer, hvor mærket har lavet logoet i to størrelser, nemlig small pony, som er en ensfarvet polo med en lille polospiller på brystet, og big pony, hvor polospilleren er stor, og hvor der typisk står et tal på ærmet.

Ud over disse laver Ralph Lauren idag hundredevis af forskellige poloer lige fra de kendte limited edition, som typisk er lande, byer eller lignende, over poloer i alverdens farver og mønstre. Du kan få poloerne både med striber, med diverse emblemer og logoer og sågar i meget funky og moderne farver.

Da Ralph Lauren er super moderne, er mærket også meget kopieret, og der er rigtig mange kopivarer i omløb. Du kan købe falske RL produkter på en masse forskellige webshops, men falske RL varer sælges også på Trendsales, DBA, Gul & Gratis, i flere salgsgrupper på Facebook mm.
Derfor gælder det om at holde øjnene åbne, hvis du ønsker at købe RL online.

Herunder er der to links til to gode guides, som viser dig, hvad du skal holde øje med, når det gælder poloer og skjorter. Det er lidt de samme kendetegn, som du skal være opmærksom på, når det gælder alle andre produkter fra Ralph Lauren.

Guide til ægte vs fake Ralph Lauren poloer

Guide til ægte vs fake Ralph Lauren skjorter

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)

Ralph Lauren polo, skjorter, hoodies, striktrøjer mm til mænd og kvinder, 7.8 out of 10 based on 4 ratings