Rabatkode til Hundetegn.eu: oktober

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Du får 50% rabat på alle varer i shoppen.

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar 50% på et nyt hundetegn – Stort udvalg af hundetegn

Du kan nu spare hele 50% på din ordre hos Hundetegn.eu, hvis du bestiller et af de lækre hundetegn, som du finder i webshoppen. Husk priserne er inkl gravering og fragt, hvilket vil sige, at priserne starter fra sølle 50,- kr og op! Hvis du vel og mærke benytter rabatkoden.

Du kan både købe de populære og klassiske hundetegn, som forestiller et kødben eller et hjerte, men der findes også en masse andre tegn, som enten har en anden form, eller som har et sjovt motiv. Foreksempel er der et hundetegn med en stilet, som passer perfekt til en diva eller modetøs. Der er også tegn med andre sjove motiver, så som kyslæber, et hjerte, en hunde pote, et dødningehoved, et kødben mm.
Du kan frit vælge i mellem de mange modeller og motiver, og du kan ligeledes selv bestemme den tekst, som der skal indgraveres. Det anbefales dog, at du læser afsnittet om hundetegns loven, så du overholder alle reglerne, og dermed undgår at få en bøde, hvis uheldet skulle være ude.

Så er det ikke på tide, at forkæle din bedste ven med et nyt hundetegn, som både er personligt og moderne.

Lovgivningen angående hundetegn

Ifølge loven, så skal alle hunde over 4 måneder bære et hundetegn. På tegnet skal der som  minimum være angivet ejerens navn og adresse, men mange vælger også at angive et telefon nummer. Det er ikke lovpligtigt at angive et telefon nummer, men politiet mm opfordre folk til at gøre det, da det er den letteste måde, at komme i kontant med ejeren, hvis der skulle ske noget.
Hvis du rejser meget, så anbefales det, at du sætter landekoden +45 foran selve nummeret, så der ikke opstår tvivl om nummerets oprindelse.

Så har din hund endnu ikke et hundetegn på, så gælder det om, at få fat i et i en fart. For bøderne for manglende tegn starter fra 1000,- kr og op efter, hvilket er 20 gange så meget, som de billigste hundetegn, som du kan købe via rabatkoden.
Så husk hundetegnet inden det er for sent. Det giver tryghed for både dig og din bedste ven.

Webshop med hundetegn, hundetegn og atter hundetegn

Hundetegn.eu er en dansk webshop, som drives af Sønderup Media. Webshoppen forhandler kun hundetegn i klassiske designs og med sjove motiver. Når du bestiller et hundetegn, så køber du ikke blot tegnet, du får det også graveret efter dine ønsker, og tegnet fremsendes fragtfrit, når det er klar. Faktisk behandles alle ordre, som er afgivet inden kl 15 den samme dag.

Så ikke nok med at shoppen har et bredt udvalg af billige hundetegn, så får du også gravering og hurtig og fri levering med i prisen. Alt sammen uden at det koster dig yderligere, eller at du skal bruge en masse tid og ressourcer på ingenting.

Faktisk er der hele 200 forskellige motiver og farver at vælge imellem pt, og der kommer løbende nye til.

Alle tegn er fremstillet i enten messing, rustfrit stål eller zink, hvilket sikre at de alle er nikkelfri. Ved at benytte disse materialer til tegnene, så får du et vedligeholdelses frit hundetegn, som du blot skal sætte i halsbåndet. Flere af tegnene har en flot og blank emaljebelægning på den side, hvor motivet er. Det får tegnet til at fremstå flottere og tydeligere, uden at det koster dig ekstra.

Så står du og vil give din hund en særlig gave, så overvej et unikt og flot hundetegn, som skiller sig ud fra mængden.

 

Firma info

Hundetegn.eu v/Sønderup Media
Allévej 1
4874 Gedser
Danmark

Tlf.: 48 44 93 97
Mail: info@hundetegn.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Lækre hundetegn på tilbud – Få 50% rabat på alle hundetegn , 10.0 out of 10 based on 3 ratings