Rabatkode til Teacup.dk: TEAIDAG10

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Du rår 10% rabat på alle ordre. Gælder alle varer i shoppen.

Indtast rabatkoden i rabatkodefeltet i check out sektionen, hvorefter rabatten fratrækkes automatisk, og du kan afslutte handlen på normalvis.

 

Tilbuddet udløber om:

 

10% rabat på alle bestillinger på Teacup.dk

Hos Teacup.dk tilbyder vi lige nu 10% rabat på hele sortimentet. Du kan vælge imellem mange forskellige typer af te og teblandinger i høj kvalitet, så der er noget for enhver smag. Vi har helt sikkert en te, som passer lige til dig og dine smagsløg.

Teacup.dk er en dansk netbutik der er specialiseret i te og tilbehør til te. Vi har egen import af te i høj kvalitet fra Kina, hvor vores te kommer fra nogle af de bedste teplantager i verden. Vi har et lille men specialiseret sortiment af rene kvalitetsteer fra Kina, såsom keemun, jasmin te, pai mu tan og silver needles. Desuden forhandler vi smukke teblomster, som er en udsøgt specialitet i Kina, hvor de kun serveres ved helt særlige lejligheder. De smukke teblomster er små tekugler, der åbner sig til en smuk blomst når de overhældes med kogende vand. Teblomster bør derfor tilberedes i en glaskande, så de smukke blomster kommer fuldt til sin ret.

Udover de specielle kinesiske teer, så har vi også et udvalg af teblandinger fra europæiske leverandører. Her lægger vi ligeledes vægt på høj kvalitet, og vi bruger bl.a. samme leverandør som også leverer te til det engelske kongehus. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vores teer er specielt udvalgte på baggrund af deres kvalitet, aroma og smag, og vi kan garantere dig te i absolut topklasse. Vi har mange forskellige typer af te lige fra grøn te, hvid te, sort te, oolong te, urte te, jasmin te samt roibos te. Du finder både rene teer og teblandinger der er baseret på frugter og blomster, så der er noget for enhver smag. Vi har også et lille udvalg af økologisk te. Disse teer er certificerede økologiske, men vi lægger generelt vægt på at vores televerandører ikke bruger sprøjtemidler, børnearbejde og at arbejdsforholdene for den enkelte medarbejder er gode og sundhedsfremmende.

Vi forhandler også det berømte chai pulver fra David Rio. Chai pulveret er blevet populært over hele verden på grund af den høje kvalitet og den gode smag, og med chai pulver er det nemt og bekvemt at lave en dejlig kop krydret chai. Vi har også lidt til den søde tand, og også her lægger vi vægt på gode råvarer og høj kvalitet.

Tekander og andet tilbehør til tebrygning

Hos teacup.dk finder du ligeledes tekander og tilbehør til tebrygning. Vi har mange smukke tekander i både glas, støbejern og keramik. Hvis du er på jagt efter en ægte og autentisk tekande så finder du med garanti en der falder i din smag. Vi har også kopper, tefiltre, og tevarmere, så du finder stort set alt som du skal bruge for at brygge en god kop te og nyde en helhedsoplevelse baseret på høj kvalitet og god smag.

Om Teacup.dk

Teacup.dk har eksisteret siden 2007 og blev i juli 2012 overtaget af de nye ejere, som skal videreføre konceptet om te i høj kvalitet. Vi forhandler vores te via internet, og vi har base i Odense, hvor du også kan hente dine varer. Vi sender varer hver dag, så kig ind i butikken og lad dig friste af vores sortiment, og så har du snart en ny og spændende smagsoplevelse på vej til dig.

 

Firma info

Teacup.dk
Læssøegade 111
5230 Odense M
Danmark

Tlf.: 52 38 14 45
Mail: info@teacup.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Køb te og tilbehør på Teacup.dk, og få 10% rabat på din bestilling, 10.0 out of 10 based on 1 rating