Rabatkode til Nicehair.dk: ERD50

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Køb for minimum 300 kr, og få 50 kr i rabat på din ordre.

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Få 50 kr i rabat på alle ordre over 300 kr

Nicehair.dk giver dig 50 kr i rabat, hvis du som minimum bestiller for 300 kr i deres webshop. Rabatten gælder alle mærkerne og produkterne i webshoppen. Så mangler du noget til håret, huden eller bare en lækker parfume, så er der mange penge at spare på de i forvejen lave priser!
Så mangler du nogle skønheds produkter, så er der her en god mulighed for at spare mange penge. Især hvis du køber for over 499,-, da du så også får fri fragt.

Er du en af de få, som endnu ikke har hørt om Nicehair.dk, så kan vi oplyse, at de blandt andet sælger nedenstående mærker. Der er mange andre mærker ud over de nævnte.

ID hair voks

De fleste kender det kendte danske voks mærke ID Hair. Nicehair.dk sælger selvfølgelig alle varianterne af ID voksen, og du kan frit vælge og kombinere dine favoritter i pakkeløsninger. For jo flere du køber pr bestilling des lavere bliver prisen. Så det kan sagtens betale sig, at tænke lidt økonomisk og købe lidt ekstra bøtter.

ID voksen er produceret af det danske firma IdHair Company A/S, som fik en mega succes med voksen, da Simon Mathew blev hyret som reklame søjle. Og voksen har været et mega hit siden da.

ID voks er især benytte af det yngre målgruppe, som ønsker at få en professionel voks af høj kvalitet, som sikre at håret sidder, som det skal. Ved at lancere voksen i forskellige typer, som passer til forskellige slags hår og frisure, så har ID Hair formået at indtagende position på det danske voksmarked. En position som flere konkurrenter har forsøgt at overtage pladsen, men ingen har formået at gøre det endnu.

Gillette skrabere og Gillette blade og gel

Gillette er synonymet med barbering. Firmaet har siden 1901 produceret og solgt barberblade, skrabere mm til mænd. Og senere kom skrabere og barberblade til kvinder, som gerne ville barbere ben mm.
I 2005 købte Proctor & Gamble firmaet, og The Gillette Company er idag en del af P&G portefolio af brands.

Gillette har altid været kendt som kvalitets barberblade, og firmaet har haft monopol på markedet for barberprodukter til private. Denne position er opnået via massiv branding i mange år, men også fordi firmaet laver produkter af høj kvalitet.

Produkterne fra Gillette er langt fra de billigste på markedet, og derfor har der i de seneste mange år været massive problemer med kopier og efterligninger, som har udnyttet Gillettes brand, men hvor produkterne langt fra har haft samme kvalitet eller evner. Det er noget, som Gillette løbende har forsøgt at komme til livs, men handlen med især billige kopi barberblade er stor world wide.
Derfor bør du KUN købe Gillette produkter hos en autoriseret forhandler, så du ved, hvad det er du udsætter din hud for. For det er ikke alle kopi barberblade, som er lige gode!

Redken hårprodukter

Mange piger kender Redken, fordi mærket især anbefales af professionelle og frisører. Redken blev grundlagt i 1960 af skuespilleren Paula Kent. I sit job som skuespiller blev hendes hår udsat for mange prøvelser og kemiske behandlinger, hvilket medførte irritation. Hun var ganske enkelt overfølsom for flere af produkterne, og derfor lancerede hun i samarbejde med flere professionelle frisører Redken.
Redken Laboratories har siden vokset sig kæmpe stort, og mærket forhandles idag i rigtig mange lande verden over.
Det specielle ved Redken produkterne er, at de er skån somme, uden at de går på kompromis med produkternes kvalitet eller evner. Idag består Redken af mange forskellige produktserier, som er målrettet alle hårtyper og hudtyper. Så du kan med sikkerhed finde minimum et produkt, som passer til dig og dit hår.
Nicehair.dk forhandler både Redken til ham og hende!

Nicehair.dk giver nice hår

Nicehair.dk er en dansk webshop, som har specialiseret sig i produkter til håret, som navnet også antyder. Men løbende er sortiment blevet udvidet, så firmaet idag sælger alt indenfor kosmetik og plejeprodukter til huden, kroppen og håret.
Du finder et stort og bredt udvalg af mærker og produkter til ham og hende, og der kommer løbende nye mærker og produkter til. Så det gælder bare om, at holde øje med shoppen.

Firmaet ligger i Esbjerg, og det er herfra, at hele teamet bag shoppen behandler din ordre og pakker den.

Faktisk kan Nicehair.dk prale med, at de på nuværende tidspunkt har Danmarks største udvalg af hårprodukter til ham og hende, og det siger vel alt om det sortiment, som møder dig som kunde.
Ikke nok med at udvalget er stort, så er priserne også presset helt i bund, og du kan altid finde en masse gode tilbud på shoppen. Så tjek det ud, det vil du helt sikkert ikke fortryde 🙂

Husk også at tjekke dagens tilbud, hvor du altid kan finde et af produkterne på shoppen, som er sat ekstra meget ned. Du finder dagens tilbud på Nicehair.dk.

 

Firma info

Nicehair.dk
Lillebæltsvej 11
6715 Esbjerg N
Danmark

Tlf.: 32 200 200
Mail: ordre@nicehair.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

Køb hårprodukter hos Nicehair.dk og spar 50 kr på din næste ordre, 4.0 out of 10 based on 3 ratings