Rabatkode til Modekup.dk: LATESUMMER20

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Får 20% rabat på alle ordre over 500 kr. Gælder alle varer i shoppen.

Indtast rabatkoden i rabatkodefeltet i check out sektionen, hvorefter rabatten fratrækkes automatisk, og du kan afslutte handlen på normalvis.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Shop for minimum 500 kr hos Modekup.dk og få 20% rabat

Modekup.dk giver dig 20% rabat på hele din bestilling, så længe du køber for minimum 500 kr. Tilbuddet gælder alle varerne i shoppen. Og det er et super tilbud, for alle varerne sælges i forvejen med besparelser på minimum 50% af den vejledende butikspriser. Så du spare rigtig mange penge! 🙂

Modekup.dk sælger en masse kendte mærker så som G-Star, Diesel, Energie, Benetton, Superdry mm. Da Modekup.dk er et online outlet, så er det sidste sæsons varer, som du finder i shoppen, men priserne er derefter.
Du finder et stort udvalg af tøj og accessories til både ham og hende. Sortimentet er meget varieret, så der er noget for enhver smag, og der kommer løbende nye varer til.

Alle ordre ekspederes indenfor 24 timer, og varerne leveres direkte til din dør. Meget lettere kan det næsten ikke være.

Stort udvalg af G-Star bluser og Superdry t-shirts

To af de mærker, som Modekup.dk har et sort sortiment indenfor, det er G-Star og Superdry. To mærker som begge er vokset med raket fart.

De fleste kender hollandske G-Star, som har været super moderne de sidste 8-10 år. RAW som er mærkets kendetegn, startede som en producent af maskuline og rå jeans og denim. De blev hurtigt en succes, og så Holland var hurtigt erobret, og derefter stod hele Europa for skud. På kort tid blev G-Star et af de hotteste denim brands både til kvinder og mænd, og mærket var så hypet i flere år, at næsten alle gik i det. Nordamerika blev også erobret inden finanskrisen satte sine begrænsninger for den yderligere ekspansion.
Du finder et stort og fedt udvalg af G-Star bluser hos Modekup.dk. Der er alt lige fra klassiske bluser med diskrete logoer til bluser med store prints i klassisk G-Star stil.

Engelske Superdry er også et velkendt mærke takket være især David Beckham, som satte mærket på modekortet. Superdry blev lanceret i 2003 efter en tur til Tokyo, Japan. Mærket har specialiseret sig i tshirts med japansk grafik, samt amerikanske vintage prints. Men efter at David Beckham i 2007 blev spottet i en Brad læder jakke samt en OSAKA tshirt på gaden i USA, så eksploderede mærkets salg. Fra mere eller mindre den ene dag til den anden, så skulle alle have læder jakken eller en tshirt med det famøse OSAKA print. Og siden da er mærket bare vokset og vokset i popularitet.
Idag laver Superdry en fuld kollektion af tøj, accessories og sko til både ham og hende. Det fede ved Superdry er, at mærket både laver klassiske japanske print og amerikanske vintage print, men også kombinere de to i mærkets egen stil.
Du finder et kæmpe udvalg af tshirts fra Superdry hos Modekup.dk. Både i den ene og den anden type print.

Om Modekup.dk

Modekup.dk blev lanceret i marts 2012 af Søren Nepper, Daniel Beldring og Jakob Niemann efter længere tids planlægning.
Det hele blev startet op på et lille lager i Næstved, hvor de 3 fyre så småt fik kontakt med mindre og større grossister fra det meste af Europa, dog primært Danmark, England, Holland og Tyskland. Umiddelbart herefter gik webshoppen i luften, og hurtigt begyndte de første bestillinger at komme ind fra hele landet. Forretningen er siden vokset støt, og firmaet kan idag købe større og billigere ind på grund af den volume, som de aftager. Dette sikre at kunderne på Modekup.dk får det bedste udvalg og de bedste priser. Og hvem klager over gode produkter til endnu billigere priser end hos andre webshops!

 

Firma info

Danish Online Outlet ApS
Jørgen Jensens Vej 26
4700 Næstved
Danmark

Tlf.: 42 41 83 86
Mail: info@modekup.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Køb for minimum 500 kr mærketøj eller accessories og få 20% rabat – Modekup.dk, 10.0 out of 10 based on 1 rating