Rabatkode til ShopWithSocks.com: Se beskrivelsen herunder

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. 

Indtast din skostørrelse efter dit navn i check out sektionen. Så fremsender ShopWithSocks.com de gratis sorte sokker i den indtastede størrelse.

 

Tilbuddet udløber om:

 

For hver 200 kr. du køber sokker hos ShopWithSocks.com får du gratis 3 par sorte sokker med i handlen. Køber du for eksempelvis 610 kr. sokker, sender vi  yderligere 9 par sorte sokker med til dig uden beregning. Når du bestiller skal du blot skrive ”dit navn, din str” eksempelvis ”Martin Hansen, 40”. Det gælder i størrelsesintervallet 37 – 48.

Er du på udkig efter smarte sokker, som kan være med til at friske din påklædning op, så skal du kigge forbi ShopWithSocks.com. Her finder du et super smart og bredt udvalg af kvalitets sokker til billige penge – og hele familien kan være med. Hvis du slår til lige nu, har vi et fantastisk tilbud til dig. For hver 200 kr. du køber for, får du 3 par sokker med gratis. Det gælder størrelse størrelserne 37-48.

Vores sortiment er meget bredt, og vi sælger derfor både sokker til små børn og store børn og til voksne – mænd og kvinder – piger og drenge. Herudover har vi også et lækkert udvalg af sokker i store størrelse fra str. 47 og op til str. 54.

For at gøre vores udvalg så stort som muligt, har vi flere typer af sokker. Vi sælger nemlig både almindelige sokker, ankelsokker, løbesokker, bryllupssokker og knæstrømper. Alle disse typer fås enten i ensfarvede modeller eller smarte og farverige sokker med forskellige farver, mønstre, prikker og striber.

Slut med kedelige sokke indkøb

Hos ShopWithSocks.com har vi 5 forskellige mærker i vores sortiment:

  • Egtved
  • HUMÖR
  • JBS
  • ShopWithSokcs
  • SOXO

Med dette udvalg mener vi selv, at vi tilbyder et lækkert og bredt sortiment, hvor der er sokker til enhver smag, uanset alder, køn og skostørrelse. Det kan nemt blive kedeligt at købe sokker, men vores sortiment er med til at gøre det sjovere at købe sokker, fordi vi sælger dem i så mange forskellige farver, mønstre, modeller og designs – og lige nu kan du købe for 200 kr. sokker og få 3 par med gratis.

ShopWithSocks er vores helt eget mærke, som vi får produceret, hvilket betyder, at vi selv kan være med til at designe mærket. Herudover sælger vi lækre og smarte kvalitetssokker fra JBS, som er landskendte for deres farverige designs, og HUMÖR sokkerne der er kendte for deres anderledes look, som er sjovere end så mange andre mærker. Vores sokker fra SOXO er meget farvestrålende, og der er flere modeller af knæstrømper, som med garanti vil falde i smag hos mange piger. Sokkerne fra Egtved er meget almindelige modeller, som primært henvender sig til mændene. Skal du giftes, klarer vi også den med herre bryllupssokker fra Egtved.

Design dine egne sokker

Hvem har sagt, det skal være kedeligt at købe sokker, bare fordi det er et stykke tøj, som skal holde dine fødder varme? Er du interesseret i at få dine helt egne sokker, som andre ikke har – så giver vi dig muligheden. Vi tilbyder nemlig, at du kan være med til at designe dine egne sokker. Du tænker sikkert, om det ikke er svært, men vi kan fortælle dig, at det er forholdsvis simpelt. Har du et bestemt logo, som du godt kunne tænke dig at få på dine sokker, så send os en e-mail, og vi finder ud af en løsning sammen. Mailen finder du i bunden af dette indlæg 🙂

En nem og afslappende handel

I en stresset og travl hverdag kan det være svært at få det hele til at hænge sammen, når der skal være en balancegang mellem arbejds- og familielivet. Derfor er det dejligt, når du kan foretage dine indkøb foran computeren, når det passer dig.

For mange er det om aftenen, at de finder ud af, at børnene eller dig selv mangler strømper, når du er i gang med at finde tøj frem til dagen efter. Øv tænker du, og du tænker, ”Det må jeg hellere ordne i morgen efter arbejde”, men du glemmer det alligevel. Derfor kan du bruge vores webshop, som har et fantastisk smart og lækkert udvalg af billige kvalitets sokker. Lige nu har vi et godt tilbud, som du ikke kan sige nej til – for hver 200 kr. sokker du køber, giver vi dig 3 par sokker gratis.

Med nogle få klik kan du få fyldt op med flotte sokker til hele familien, og vi sender dem hjem til dig, så du ikke skal ned i butikken for at købe dem. Med et kig på ShopWithSocks.com vil du med garanti finder en masse smarte sokker i forskellige mønstre og farver, som dine børn med garanti vil elske.

Hurtig service og sikkerhed

Fra du klikker dig ind på vores webshop, og til du har gennemført din bestilling, modtaget sokkerne og taget dem i brug, er du omfattet af vores gode service og sikkerhed. Når du handler hos ShopWithSocks.com er det vigtigt for os, at vores kunder oplever en god service. Derfor sender vi vores bestillinger af sted hver dag kl. 17, så du dermed er sikret en hurtig levering, der i langt de fleste tilfælde lander i din postkasse dagen efter købet.

Sikkerheden er selvfølgelig også til stede, når du handler ved os, og du er derfor omfattet af en bytte- og fortrydelsesret. Hos ShopWithSokcs.com har du 30 dages fuld returret fra den dag, du har modtaget din bestilling, og du er også omfattet af den generelle reklamationsret på 2 år.

Webshop i rivende udvikling

ShopWithSocks.com er en danskejet webshop, som blev etableret i 2009. Hos ShopWithSocks.com har vi specialiseret os i at handle med sokker over internettet og på vores hjemmeside finder du en overskuelig opsætning, som gør det nemt og spændende at bevæge dig rundt. Vi ønsker enkelthed, når du handler ved os, og når du klikker ind på vores side, er det første du skal gøre at vælge din skostørrelse, hvorefter du kommer frem til vores smarte udvalg, som passer netop til din fod.

Hos ShopWithSocks.com ønsker vi at udvide vores kundegruppe, og det er derfor, vi i år 2012 er gået i gang med at oversætte webshoppen til andre sprog. Indtil videre er siden oversat til færøsk, islandsk og tysk, men flere sprog vil komme til i løbet af året. Foruden at vi oversætter vores webshop til andre europæiske sprog, forsøger vi også løbende at udvide vores sortiment. Gennem det sidste år er sortimentet udvidet fra 1 til 5 forskellige produktnavne, som er med til at forstærke vores udvalg.

 

Firma info

ShopWithSocks.com Danmark
IOOS Internet ApS
Hollands Gaard 20, 1.th
4800 Nykøbing F
Danmark

Tlf.: 61 72 61 61
Mail: info@shopwithsocks.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Køb for minimum 200 kr lækre billige sokker og få 3 par sorte gratis med i handlen, 10.0 out of 10 based on 2 ratings