Rabatkode til Customfit.eu: ÅSIDAG12

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Køb 4 og betal for 2!

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Køb 4 Åska smykker og betal for 2 – Spar mange %

Customfit.eu har et tilbud, hvor du kan købe 4 Åska smykker til 2 smykkers pris, de to billigste er gratis. Du kan frit vælge mellem alle smykkerne på siden, dvs alle armbånd, halskæder og øreringe er med i tilbuddet, så længe lager haves.
Der er tale om smykker af høj kvalitet, når det gælder design og materialer. Alle øreringe er lavet af ren 925 sterling silver, mens flere andre smykker er belagt med sølv. Der er kun benyttet materialer af høj kvalitet, så smykkerne kan tåle slid uden at gå i stykker. Det gælder både vedhæng, sten, snor mm.
Åske har bygget alle deres kollektion op omkring sten. Sten i alle farver, som er blevet håndslebet, så de passer til det enkelte smykke. Det kan enten være runde sten, eller sten som en kanten på diverse måder. Det unikke ved de mange farvede sten er, at smykket er koldt når du tager det på, men efterhånden som du går med det i nogle timer, så opvarmer din arm eller hals stenene, så de får ca samme temperatur, som din hud. En sjov lille detalje, som gør stenene endnu mere behagelige at have på.

Lidt fakta om Åska

Åska er et svensk firma, som ligger i en forstad til Stockholm. Firmaet har specialiseret sig i, at lave smykke kollektioner, hvor sten i mange farver er det gennemgående materialer. Der er alt lige fra kuglerunde sten til mange kantede sten. Alle sten er håndslebet, så de passer til det enkelte smykke. Dermed er der heller ingen sten, som er ens, hvilket giver smykkerne en charme og unikhed.
Åska laver smykker med udgangspunkt i Skandinavien, hvilket vil sige, at designet er meget enkelt og simpelt. Hvert smykke er prydet med Åskas logo på en diskret og enkel måde, så det ingen indflydelse har på smykkes design og look.

Der kommer 2 gange årligt en ny kollektion, som f’ølger tidens trends og tendenser, men på Åskas helt egen måde. For Åska fortolker moden på deres helt egen måde, hvilket også er grunden til, at firmaet har opnået stor succes i Skandinavien, UK, Frankrig og Tyskland, som er firmaets hovedmarkeder idag.

Så er du til sten, læder, snor og lækkert design, så er Åska lige noget for dig 🙂

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Køb 4 Åska smykker og betal for 2 – Et super tilbud, hvor du kan spare mange penge, 10.0 out of 10 based on 1 rating