Rabatkode til Heppo.dk: –

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Køb 3 betal for 2. Det billigste produkt er gratis.

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar penge på julegaverne nu! Køb 3 par sko og betal kun for 2 par.

Heppo.dk giver dig et super godt tilbud, hvor du både kan forkæle dig selv nu, men du kan også spare rigtig mange penge på julegaverne, hvis du køber disse nu. Du kan købe 3 par sko, tasker eller accessories fra Heppo.dk og kun betale for 2 stk. Den billigste vare er gratis. Det vil sige, at du med dette tilbud kan få op til 33% rabat på dine drømme sko, støvler, stiletter, pumps, ballerinas mm. Det er da et juletilbud, som de færreste kan sige nej til.

Tilbuddet gælder alle varer på Heppo.dk (dog er outlet-varer ikke med i tilbuddet. Læs vilkårene), så du kan frit shoppe løs. Og husk det er sidste gang i år, at dette tilbud kommer, så du skal ikke vente for længe. For pludselig er drømme skoene udsolgt, og det ville være super ærgerligt.

Du kan frit mixe størrelser, mærker og skotyper, hvilket giver dig muligheder for at købe ind på kryds og tværs til familien. Det perfekte julegavekøb. Og husk Heppo sender dine varer fragtfrit. Så der påløber ikke nogen skjulte omkostninger eller gebyrer.

Det med småt

*Køb tre varer og få den til laveste pris gratis. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke outlet-varer. Kampagnen slutter 31-10-2012 kl 15.00.
Hvis du returnerer en vare sådan at kampagnevilkåret ikke længere er opfyld gælder rabatten ikke længere.Du kan ikke bruge ekspressbytte hvis du ønsker at bytte varer som indgår i kampagnen. Se ved købsvilkår og leveringsvilkår for mere info.

Lidt info om sko

Som du sikkert allerede ved, så er sko en naturlig del af vores hverdag. Vi går i sko i mange af døgnets timer, især når vi er udenfor hjemmet. Mange går også i sko, når de er hjemme, men det er enten klipper, sutsko eller hjemmesko.
Sko var engang sko, da de havde den praktiske betydning, at de skulle beskytte fødderne imod kulde, og samtidig gøre det behageligt at gå på diverse overflader. Dengang gik man ikke op i skoens udseende, da det var den praktiske funktion, som var i fokus. Men tiderne har ændret sig meget, og sko er idag ikke længere sko, de er blevet en del af manges identisitet.

Derfor er det for mange vigtigt, at de går i de rette mærker eller modeller, da der både er en signalværdi om, at de er med på moden, men samtidig har skoene stadigvæk den praktiske funktion, som de altid har haft.

I de seneste år er det blevet mere og mere moderne at gå i farverige sko. Engang var sko sorte, brune, lysebrune eller hvid. Ja så kunne de 4 basis farver selvfølgelig også kombineres. Men sådan er det ikke længere. Idag er der ingen grænser for, hvilke farver eller farvekombinationer, som sko og fodtøj kan have. Faktisk er moden blevet sådan, at jo mere opsigtsvækkende dine sko er, des bedre er det næsten.

Sko er blevet en del af moden, og der findes modeller, som passer til alle stilarter. Alt lige fra helt klassiske lædersko, over sneakers til gummistøvler/støvler og pumps og stiletter. Så det burde ikke være et problem at finde nogle sko, som passer til din stil eller din smag.

Sko, sko, sko og atter sko

Heppo.dk er en webshop, som sælger sko i lange baner. Sko er faktisk Heppos nøgleprodukt, og hele forretningen er bygget op omkring salg af sko online. Konceptet er smart og lige til, og du vil helt sikkert elske det, når du først har prøvet det en gang.
Heppo.dk er en del af den kæmpe svenske online koncern CDON Group, som idag spænder over mange webshops indenfor forskellige brancher. Og Heppo er altså CDON Groups svar på en online skobutik, når det er bedst.

Med flere hundrede forskellige mærker og mange tusinde forskellige sko på lager, så har Heppo et udvalg, som imponere de fleste. Du kan finde stort set alt indenfor fodtøj, og det er til fair priser.
Du finder alle de kendte mærker og modeller, som du kender det fra andre webshops, men her er alle mærkerne blot samlet et sted. Du får fri fragt, og der er gratis returfragt, hvis du ikke kan passe dine nye sko. Så det er faktisk, som at handle i en skobutik, dog med et par dages leveringstid.

Konceptet er genialt og simpelt, og det er tydeligt, at CDON Group mener det alvorligt, når de siger, at de vil skabe Skandinaviens største og bedste skoshop online.

 

Firma info

Heppo AB
Bergsgatan 20
Box 385
SE-201 23 Malmö
Sverige

Tlf.: –
Mail: Kontakt Heppo.dk HER

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Køb 3 og betal for 2 – Køb sko og spar mange penge på Heppo.dk, 10.0 out of 10 based on 1 rating