Rabatkode til Customfit.eu: FABIDAG12

 

>>>KLIK HER eller KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 20 euro for 2 stk + fragt!

Modellen fås både i sort og blå. Begge er inkluderet i tilbuddet 🙂

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Fabric of Life polo – Køb 2 betal for 1

På Customfit.eu kan du købe denne fede Fabric of Life polo til en super skarp pris. Ikke nok med at den i forvejen sælges 20% under vejledende pris, du får simpelthen mulighed for, at købe 2 poloer og kun betale for den ene. Det vil sige, at du slipper med kun 20 euro = ca 150 kr + fragt for to poloer. Eller det der svarer til 75 kr pr stk.
Der er tale om moderne poloer i Humör stilen, som mange kender. Der er mange knapper og en special formet krave, som giver dig muligheder for at knappe den på mange forskellige måder. Du kan knappe poloen helt op, eller du kan stoppe halvejs, og brede kraven ud som på billedet. Det er dit valg, og der findes ingen facit liste på, hvordan denne polo skal se ud.
De mange muligheder er en kæmpe fordel, da poloen dermed kan bruges i flere forskellige kombinationer af tøj. Den kan bruges som hverdagstøj, når du enten tuller rundt derhjemme, eller bare har fri. Du kan også style den, så du kan bruge den på arbejdet. Sidst men ikke mindst kan du også bruge den, når du skal i byen eller til fest eller lignende. Mulighederne er mange, så slip kreativiteten løs 🙂

Dette tilbud passer perfekt til sommeren, som endelig er kommet. Du kan også udnytte tilbuddet på Adidas Chile 62 trøjen eller Adidas tshirten fra Customfit.eu, og dermed spare lidt penge på fragten.

Fabric of Life er moderne

Fabric of Life er måske ikke det mest kendte mærke i Danmark, men mærket er stort i England, hvor det stammer fra. Fabric har gjort det til deres kendetegn at tage tidens mode, og så forenkle den, og dermed skabe deres egen stil. Dertil kommer, at priserne på alle Fabric ting er yderst fordelagtige, hvilket giver alle mulighed for, at gå i mærket. Man kan kalde mærket en slags moderne H&M, hvor der både er fokus på pris og moden. Fabric tager dig blot skridtet videre, da de også fokuserer på kvaliteten af varerne.
Mærket består idag af både en herre kollektion og en dame kollektion, samt en accessories kollektion til begge køn. Du kan med andre ord mere eller mindre klæde dig i Fabric varer til spotpriser, hvis du ønsker dette.

Ved at kombinere mange forskellige subkulturer fra flere verdensdele, så skaber Fabric of Life et unikt univers, hvor moden er omdrejningspunktet, og hvor det enkelte menneske har mulighed for, at skabe og designe sin egen stil ud fra de varer, som Fabric designer og producerer. Det hele startede i 2004, men mærket er vokset eksplosivt lige siden.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Køb 2 betal for 1 – Fabric of Life poloer på tilbud , 10.0 out of 10 based on 1 rating