Rabatkode til Multa.dk: PukkaMulta

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Et pakke med hudpleje til 185,- kr inkl. fragt.

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

5 udvalgte hudpleje produkter til kun 185 kr  inkl porto

Multa.dk giver dig et super tilbud på en æske med 5 udvalgte hudpleje produkter fra Pukka Skincare. Alle hudplejerne kommer i breve af 10 ml, og der følger et ekstra prøvebrev med uden beregning.
Pukka Skincare laver naturlige hudpleje produkter, som fremmer hudens naturlige modstand imod urenheder mm, men samtidig giver huden en naturlig og sund glød. Alle produkterne er lavet af naturlige råvarer, som er sunde, og som kun plejer og styrker hudens naturlige balancer.

I æsken finder du følgende 5 hudplejer, som hver især har deres styrker. Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på Multa.dk.

  • Gentle Cleanser 10ml
  • Organic Rosewater & Green Uplifting Toner 10ml
  • Organic Rose & Orange Flower Radiance Serum 10ml
  • Organic Aloe Vera & Manuka Deep Moisture Day Cream 10ml
  • Organic Neroli & Shea Butter Nourishing Night Cream 10ml
  • Organic Frankincense & Avocado Firming Face Oil 2ml
Så vil du være ekstra sød ved din hud, så prøv denne lækre prøveæske. Hverken du eller din hud vil fortryde det.

Lidt fakta om Pukka Skin care

Pukka Skin Care er et engelsk mærke, som har specialiseret sig i hudpleje og pleje produkter til kroppen. Alle produkterne er lavet af økologiske naturlige råvarer, så som olier, fedtstoffer fra planter og frugter, juices og safter, frugter, bær, urter mm.
Produkterne indeholder hverken konserveringsmidler, parabener eller andre skadelige stoffer, og de er derfor 100% naturlige og skånsomme imod din hud. Derfor kan du roligt benytte Pukkas mange produkter, da de kun består af de bedste råvarer fra naturen.

Alle produkterne er udviklet i samarbejde med Pukkas grundlægger Sebastian Pole, som har fået ideen til produkterne fra en gammel indisk filosofi, nemlig Ayurveda. Ayurveda tager udgangspunkt i en sundkrop, som trives med sundhed og velvære. Huden skal være sund, og derfor skal den behandles med en afgiftning, som fjerner alle unaturlige stoffer, og sørger for at bringe huden i balance. Balancen skabes blandt andet ved at tilføre en masse naturlige næringsstoffer, så huden kan blive opbygget på en naturlige og sund måde. En meget simpel filosofi, som også sikre, at alle Pukka Skin Care produkter er naturlige og skånsomme, og at produkterne kun fremmer huden på en naturlige måde.

En webshop med mange spændende varer

Multa.dk er en websop, som har et meget sjovt og bredt sortiment af varer. Alt lige fra kosmetik produkter over urter til udendørsplantning til isenkram til stuen og køkkenet.
Men fælles for alle produkterne er, at de bygger på den samme filosofi, om at skabe en naturlige balance og lighed, uanset om det gælder kroppen eller hjemmet.
Kosmetik produkterne er fra både kendte og mere ukendte mærker, som Pukka Skin Care, GOSH, Max Factor, EOS mm. Så der er mange gode mærker og produkter at vælge imellem, og du vil med sikkerhed finde et par mærker, som du ikke kendte i forvejen.

Alle isenkram varerne er i funky og moderne designs, som skiller sig ud fra mængden på en sjov og elegant måde. Du finder både varer, som ser i klassiske designs, men du finder også krus og glas i sjove farvekombinationer eller designs.

Alt i alt er Multa.dk en meget spændende og anderledes webshop med et sortiment, som skiller sig ud fra mængden på mange måder. Så det er spændende at kigge shoppens sortiment igennem, og du kan med sikkerhed finde flere interessante varer, som ville passe perfekt til dit hjem eller din krop 🙂

 

Firma info

Multa.dk v/RG Design
Arnold Nielsens Boulevard 181
2650 Hvidovre
Danmark

Tlf.: 22 96 85 95
Mail: rg@rgdesign.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Hudpleje produkter fra Pukka Skincare til kun 185 kr inkl porto , 10.0 out of 10 based on 1 rating