Rabatkode til iStol.dk: ErDetIDag300

 

>>>KLIK HER for at benytte tilbuddet. Spar 300 kr på en ny kontorstol.

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Få 300 kr i rabat på din nye kontorstol

iStol.dk tilbyder et stort og lækkert udvalg af kontorstole, som har dig i centrum. For iStol.dk sælger ikke almindelige kontorstole, som du sikkert kender dem fra diverse mødelokaler og kontorer. Firmaet har specialiseret sig i at forhandle kontorstole, som tilgodeser brugerens ryg og krop, men som også er lækre og moderne i designet. Der er mange forskellige farver, designs og modeller at vælge imellem, så der er helt sikkert noget for dig.

Alle der sidder på kontor, eller som opholder sig i længere tid af gangen foran en computer eller et skrivebord ved, at det ofte er hårdt for ryggen og kroppen, da man ofte sidder i de samme stillinger. Nogle af stillingerne er mere sunde end andre, og derfor medfører normale kontorstole typisk, at du med tiden får nogle skader på ryggen og kroppen. Skader som kan være umulige at udbedre, hvis man ikke er opmærksom på dem meget tidligt i forløbet. Men hvorfor risikerer at skade sin ryg og krop, når du blot ved valg af den rigtig kontorstol, kan eliminerer den risiko. Derfor tænk dig meget om, for du kan ikke skifte din krop ud, men du kan let skifte en dårlig kontorstol ud 🙂

Hvorfor en stol fra iStol.dk?

  • Du får en rabat på 300 kr.
  • Firmaet står 100% inde for stolene, så de tilbyder 30 dages fuld returret
  • Designer møbler. Kreative og moderne.
  • Din stol bliver leveret samlet, så den er lige til at tage i brug
  • Der er gratis fragt. Prisen du ser på shoppen, er den pris du betaler.
  • Kontorstolene beskytter især din ryg, så du ikke får problemer med den senere
  • Firmaet er dansk, og de lover god service og kvalitets stole

Kontorstol, der sætter din ryg i første række.

Kontorstolene fra iStol.dk har hovedsaglig fokus på brugerens ryg. Det er nemlig ryggen, som giver de fleste problemer, hvis du sidder forkert. Ryggen udsættes nemlig for alle belastningerne, og det kan give din ryg en forkert stilling.
Men iStol.dk har løsningen på disse problemer. Stolene er med optimeret designet på en funktionel måde, så der er 100% fokus på ryggen, så du undgår skader og problemer i fremtiden. Når du køber en kontorstol fra iStol.dk for du følgende:

  • En kontorstol i slidstærkt læder, som er behagelig at side på
  • En ergonomisk kontorstol
  • En design stol til en fair pris

 

Om iStol.dk

iStol.dk er en webshop, som sælger en masse forskellige lækre kontorstole. Men ikke nok med det. For firmaet har også oprettet et showroom, så du kan komme og se, prøve, føle og sidde på kontorstolene før du bestiller. På den måde får du samme service og muligheder, som hvis du går ned i en møbelbutik. Men selvfølgelig med en lavere pris online.

Firmaet er en del af AAimport I/S, som også driver flere andre webshops. Blandt andet sælger de disse løbecykler til børn, som vi har markedsført tidligere.

Står du og har spørgsmål eller kommentarer, så kontakt endelig iStol.dk, som er klar til både at rådgive dig, men også at vejlede dig, så du får købt den rette og perfekte kontorstol. Du finder deres kontaktinfo herunder.

 

Firma info

iStol.dk er ejet og drevet af:
AAimport I/S
Allehelgensgade 23a
4000 Roskilde
Danmark

Tlf.: 70 21 29 29
Mail: Kontakt iStol.dk HER

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Få et gratis gavekort på 300 kr til din nye lækre kontorstol, 10.0 out of 10 based on 2 ratings