Rabatkode til Customfit.eu: EYIDAG12

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Der er kun et begrænset antal til salg!

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Eyki herre ur på tilbud til kun 20 euro = ca 150,- kr inkl fragt

Customfit.eu har et begrænset parti Eyki ure til den fantastiske pris af 20 euro = ca 150,- kr pr stk inkl fragt. Du kan altså få et super lækkert ur af god kvalitet med et moderne og eksklusivt design.
Uret er med en brun læderrem, som kan indstilles i de fleste størrelser, så stort set alle kan passe det.

Eyki er kendt, som et upcoming urmærke fra Asien, som designer ure med et meget stilrent og moderne design til manden, som gerne vil have noget unikt, uden at det koster en formue. Og det formår Eyki på en super fed og elegant måde.

Uret er set på andre danske webshops til priser fra 300,- kr og op efter + levering. Så prisen er virkelig skarp 🙂

Herunder er alle info om uret:

Mærke: Eyki

Model: Overfly Jet Brown

Urværk: Japansk quartz – Batteridrevet

Urværk diameter: 42 millimeter

Urværk tykkelse: 10 millimeter

Vandbeskyttende: Uret er vandafvisende

Lidt fakta Eyki

Eyki er et upcoming urmærke fra Asien, nærmere bestemt Taiwan. Mærket blev grundlagt i 1999, og i starten blev det kun solgt i Asien. Dog fik flere forhandlere online + offline øjnene op for det meget elegante og specielle design til den gode pris, og hurtigt begyndte mærket at eksportere til flere stater i USA.
Eyki designer og producerer herre ure i et design af høj kvalitet. Materialerne er også nøje udvalgt, og du får kun det bedste af det bedste indenfor de prisintervaller, som mærket sælges til. Der bliver på ingen måde gået på kompromis.

Urene bliver produceret i Pearl River i Guangzhou, Kina, som er verdens navle, når det kommer til produktion af ure. Her får flere af verdens førende urmærker produceret deres ure, og derfor er kompetencerne indenfor produktion af ure samlet i dette område, hvilket kommer mærker som Eyki til gode. Så du får de nyeste teknologier, trends og materialesammensætninger, når du køber et Eyki ur.

Eyki laver mange forskellige typer af ure, og modellerne er delt op i flere underkategorier alt efter urværk, rem type og design.
Derfor burde det ikke være svært at finde et ur, som passer til din smag. For du kan finde næsten alle tænkelig design, farvekombinationer og materiale kombinationer, hvis du blot søger længe nok. Eykis kollektion er nemlig ualmindelig stor, så udvalget af modeller kan virke en smule uoverskueligt for de fleste.

Det er først i de senere år, at Eyki har fået øjnene op for Europa, samt at få lokale distributører i flere lande. Det er derfor med sikkerhed ikke det sidste, som du har hørt til dette upcoming mærke fra Asien! De er kun lige kommet til DK.

Står du og mangler et klassisk, sporty eller blærerøvs ur, så tjek Eyki ud, da der helt sikkert er flere modeller, som passer til din personlighed og stil. Og du kan roligt købe flere, da urene ikke sprænger dit budget 🙂

Et online Outlet

Customfit.eu er en tysk webshop, som hovedsageligt sælger designer solbriller. Firmaet har specialiseret sig i, at opkøbe rester og ældre kollektioner fra mærkerne, distributørerne og producenterne, som de så sælger med store besparelser. Du kan altså spare rigtig mange penge, ved at købe et par solbriller fra sidste sæsons kollektion.
Ud over solbriller så sælger firmaet også af og til tøj og andre mode produkter. Så leder du efter billige varer, så er det værd at holde øje med de nye varer, som de får.

Outlet er et amerikansk fænomen, som for alvor har vundet frem i Europa i de senere år. I Danmark går konceptet også under navnet lagersalg.

Customfit.eu forhandler kun ægte mærkevarer, da alle varerne kommer fra autoriserede kanaler. På den måde er de sikre på, at der ikke kommer falske produkter ind i sortimentet.
Selvom firmaet ligger i Tyskland, så har de dag til dag levering på alle bestillinger fra Danmark. Varerne sendes med UPS, og der er fuld tracking på alle forsendelser. Så du kan hele tiden følge din pakke, når den er afhentet.

Så mangler du billige solbriller, eller andre billige mærkevarer, så tjek Customfit.eu ud. De har helt sikkert nogle mode varer, som fanger din interesse.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Eyki ur model Overfly Jet Brown til kun 150,- kr inkl fragt – Begrænset antal , 10.0 out of 10 based on 1 rating