Rabatkode til Customfit.eu: EAIDAG12

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Prisen er kun 90,- kr pr stk, så længe lager haves 🙂

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Emporio Armani boxershorts til 90,- kr pr stk + fragt

Customfit.eu har et super tilbud på Emporio Armani boxershorts. Frit valg imellem alle modeller på siden til kun 12 euro = ca 90,- kr pr stk. Tilbuddet gælder kun, så længe lager haves.

Du kan altså få et par lækre boxershorts til en rigtig skarp pris. Flere af modellerne sælges på andre webshops til mellem 199-249 kr pr stk, så der er meget at spare.

Boksershorts fra Emporio Armani er især kendt for, at de sidder meget tight til, altså at de sidder tæt til livet og lårene, men på en måde, så det føles rart og behageligt. Alle boksershorts er lavet af 95% bomuld og 5% elastan. Elastan gør tøj og boxershorts mere fleksible, og gør at de dermed kan sidde tæt til kroppen på en behagelig måde.

Så uanset din alder, så vil et par Armani boxershorts helt sikkert blive et hit, da det er et af de bedste underwear mærker på markedet, på niveau med f.eks  Björn Borg, Tiger of Sweden mm.

Lidt fakta om Emporio Armani

Emporio Armani er en del af det store italienske modehus Giorgio Armani. Giorgio Armani, som grundlæggeren og geniet bag firmaet hedder, grundlagde i 1975 et af nutidens mest kendte mærker. Siden da er modehuset vokset eksplosivt, og idag er der mange mærker i porteføljen. Blandt andet Giorgio Armani, Armani Collezione, Armani Jeans, Armani Exchange, Armani Casa, Armani Hotels mm.

Emporio Armani er ungdomsserien i modehuset, og mærket er ikke nær så dyrt, som flere af de andre Armani mærker. Men det er også fordi, at Armani gerne vil have fat i de unge mennesker, som ikke har så mange penge.
Emporio Armani er direkte målrettet ungdommen, og det afspejler især tøjkollektionerne meget, men også accessories, solbriller, kosmetik mm viser, at målgruppen er yngre mennesker.

Idag laver Emporio Armani stort set alt indenfor mode og fashion, men det er især underwear, tøj, solbriller og kosmetik, som mærket er kendt for world wide. Men der laves også sko, accessories, smykker, ure, tasker mm.
Emporio Armani er også kendt under navnet EA eller EA7, og det er et mærke, som er i rivende udvikling, da flere og flere mennesker får øjnene op for, hvor lækkert produkterne er i forhold til prisen. For det er top kvalitet, som ofte ikke koster mere end det middel mærkerne koster. Så man får virkelig noget for pengene sammenlignet med mange andre mærker.

Så er du til italiensk modetøj eller mode produkter, så er Emporio Armani absolut et af de mærker, som er værd at holde øjne med.

Et online Outlet

Customfit.eu er en tysk webshop, som hovedsageligt sælger designer solbriller. Firmaet har specialiseret sig i, at opkøbe rester og ældre kollektioner fra mærkerne, distributørerne og producenterne, som de så sælger med store besparelser. Du kan altså spare rigtig mange penge, ved at købe et par solbriller fra sidste sæsons kollektion.
Ud over solbriller så sælger firmaet også af og til tøj og andre mode produkter. Så leder du efter billige varer, så er det værd at holde øje med de nye varer, som de får.

Outlet er et amerikansk fænomen, som for alvor har vundet frem i Europa i de senere år. I Danmark går konceptet også under navnet lagersalg.

Customfit.eu forhandler kun ægte mærkevarer, da alle varerne kommer fra autoriserede kanaler. På den måde er de sikre på, at der ikke kommer falske produkter ind i sortimentet.
Selvom firmaet ligger i Tyskland, så har de dag til dag levering på alle bestillinger fra Danmark. Varerne sendes med UPS, og der er fuld tracking på alle forsendelser. Så du kan hele tiden følge din pakke, når den er afhentet.

Så mangler du billige solbriller, eller andre billige mærkevarer, så tjek Customfit.eu ud. De har helt sikkert nogle mode varer, som fanger din interesse.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Emporio Armani boxershorts til 90 kr pr stk – Billige boksershorts på tilbud, 10.0 out of 10 based on 1 rating