Rabatkode til Zapii.dk: idag20

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Du får 20% ekstra rabat på alle DKNY ure.

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar over 50% af den vejledende pris på et nyt DKNY ur

Zapii.dk tilbyder DKNY ure, også kendt som Donna Karan New York ure, med en besparelse på yderligere 20% af shoppens i forvejen nedsatte priser. Dermed kan du spare minimum 50% på et nyt DKNY ur, og i flere tilfælde helt op til 70% af den vejledende butiks pris.
Du kan kvit og frit vælge imellem alle DKNY urene på shoppen, og der er både dameure og herreure.
Du finder et bredt udvalg af DKNY ure, og der er både ure med læderrem, metalrem eller plastikrem. Men fælles for dem alle er, at urene er i et design af høj klasse, hvor der er kælet for detaljerne. Mange af kvinde urene er med similisten i og omkring urskiven, hvilket blot gør det hele mere lækkert og eksklusivt.
Alle ure fra Zapii.dk leveres i en flot og lækker original DKNY æsker, og der medfølger selvfølgelig brugermanual. Zapii.dk tilbyder desuden 2 års garanti på urene (skulle dette ændres til 2 års reklamationsret, så er Erdetidag.dk ikke ansvarlig for denne ændring. Vi formidler blot tilbuddet, og derfor tages der højde for, at der kan ske en justering angående garantien.).

Zapii.dk sælger også en masse andre mærker, herunder D&G ure, Cassio ure, Emporio Armani ure, Levis ure, Seiko ure mm. Både til herre og kvinder.

Lidt info om DKNY og ure fra DKNY

Donna Karan startede mærket Donna Karan New York i 1985, efter at hun havde forlagt Anna Klein, hvor hun havde arbejdet sig op, og var blevet chefdesigner. Men der skulle forandring til, og Karan mente at hun kunne skabe moderne tøj til moderne mennesker.
Efter at have åbnet en butik i New York, som kun solgte hendes eget mærke, så skom DKNY mærket til live i 1989. Ideen til DKNY kom fra Karans egen datter, som var inspirationen til den nye linie, som var målrettet yngre kvinder, og som også var billigere end modermærket Donna Karan New York.
DKNY blev hurtigt en succes, især takket være især nogle lækre taske kollektioner og tøj kollektioner, og denne nye linie blev hurtig en inspirationskilde. Få år senere kom DKNY jeans linien til, og senere kom også DKNY men til.

Da DKNY udviklerede sig meget hurtigere, end Karan og hendes mand havde forventet, så blev der også lagt ekstra kræfter i, at blive ved med at udvikle mærket. Derfor kom der både en parfumedel til, men også en ur kollektion til mænd og damer.
Hermed var DKNY ure født, og det skulle vise sig, at være en smart beslutning. For DKNY ure blev hurtigt  et stort mærke, især takket være D&Gs eksplosive vækst og branding af D&G urene. For det medførte at mange unge fik øjnene op for ure, som et lækkert accessories, som man skulle eje.

Du kan med sikkerhed finde et DKNY ur, som både passer til din smag og stil, for kollektionerne er meget brede, så de rammer mange målgrupper og stilarter. Det kan du også se på de materialer, som urene er lavet af. Selve urskiven og urværket er lavet af det samme på stort set alle urene, men remmen finder i både læder, plastik og metal. Desuden kan du købe urene med remme i mange farver. Hvert ur kommer oftest i flere farver og farvekombinationer, hvilket igen gør at de passer til flere i målgruppen.
DKNY ure er ure af høj kvalitet, når det kommer til design og materialer.

Hvad er Zapii.dk?

Zapii.dk er en dansk webshop, som har specialiseret sig i ure. Shoppen sælger kun ure fra kendte mærker, og alle urene sælges med store besparelser i forhold til vejledende butikspriser. Zapii.dk er faktisk et online outlet med ure, hvor du kan spare mellem 10-50% på mange kendte mærker.
Firmaet er lagerførende i alle de ure, som du finder i deres webshop, hvilket sikre dig som kunde en hurtig levering. Faktisk lover firmaet dag til dag levering på stort set alle varerne. Dermed slipper du for, at skulle vente i flere uger på at få dit nye ur, når du har bestilt det.
Zapii.dk yder desuden 2 års garanti på de fleste ure, hvilket blot er en ekstra bonus for dig som kunde.

Så står du og mangler et nyt ur, eller skal kæresten forkæles, så kig forbi Zapii.dk, hvor du med sikkerhed kan finde det perfekte ur til ham eller hende.
Fik vi nævnt at Zapii.dk yder 30 dages prisgaranti + 30 dages fuld returret? Hvis ikke så er det nævnt nu 🙂

 

Firma info

Zapii.dk
Vestre Lindeskov 54
2600 Glostrup
Danmark

Tlf.: 26 24 55 53
Mail: info@zapii.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

DKNY ure – Spar 20% yderligere på dit nye DKNY ur!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings