Rabatkode til Customfit.eu: DSIDAG12

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Et par Diesel jeans til kun 60 euro/ca 450 kr + fragt.

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Et par billige Diesel herre jeans til 450 kr pr stk

Du kan på Customfit.eu finde super tilbud på et par lækre Diesel jeans til mænd til 60 euro (ca 450,- kr). Modellen hedder Tepphar 8Y9.
Det er de perfekte jeans til den moderne mand. De er i en meget mørkeblå nuance, som både kan bruges på job i kombination med en skjorte og blazer, men de kan også bruges i fritiden sammen med en tshirt i en lidt mere relaxed look.
Kontrasten mellem den mørkeblå denim og de gule/orange syninger er perfekt, da det giver bukserne en ekstra dimision. For syningerne er tydelige pga. den mørke denim, hvilket både gør dem klassiske og moderne, men det afhænger af resten af dit outfit.
Bagpå er der et par store lommer, som giver disse Diesel jeans et lidt baggy look, da de samtidig er loose fit, og dermed ikke sidder tæt til benene. Så der er et ungdommeligt look over dem, men de kan sagtens benyttes af mænd i alle aldre, da det er resten af beklædningen, som er den afgørende del af dit stylet look.

Der er et prismærke på disse jeans, som siger 160 euro. Det er den vejledende pris, som de tidligere er blevet solgt til. Du kan dog finde dem online til omkring 100 euro = ca 750,- kr +/-. Så der er her tale om et rigtig godt tilbud, hvor du kan spare mange penge 🙂

Lidt fakta om Diesel

Diesel S.p.A er et italiensk mærke, som blev grundlagt i 1978 af Renzo Rosso. Rosso ville skabe et nyt tøjmærke, som var individuelt, og som gav folk mulighederne for at være unikke og skabe deres egen stil. Mærket skulle tage chancer og være en niche i den monotone modeverden, hvor alle fulgte samme spor og gik de samme veje.
Med dette i tankerne startede Rosso Diesel, hvor han i samarbejde med en række nøje udvalgte personer, fik skabt et design team, som havde frihed, visionerne og ideerne til at skabe noget unikt, nyt og innovativt. Og det lykkes!
Diesel fik hurtigt fat i jeans markedet, da Rosso havde en vision og drøm om, at mærket en dag skulle sælge flere jeans end legende Levis. Og derfor forsøgte designerne at skabe de perfekte jeans til ham og hende.
I 1991 var Diesel blevet for store til hjemlandet Italien, og mærket begyndte at eksportere til de første lande i EU. Og herefter begyndte det hele at gå rigtig stærkt. Idag er det hele historie, men Diesel har overgået legenden Levis, og Diesel er idag det største mærke world wide indenfor jeans og denim bukser. En imponerende placering, når man tænker på, at mærket kun er fra 1978.

Diesel har to kendetegn. Sloganet “Successful living” og logoet med Mohawk hovedet. Sloganet er altid placeret under Diesel navnet i en rød aflang firkant, mens Mohawk hovedet er blevet Diesels logo på tøj mm. Faktisk er begge dele blevet så kendt, at de overgår mange andre kendte brands og personer. Og det kan Diesel kun takke deres meget innovative og kreative reklameafdeling, som har givet mærket et image, som kun de færreste mærker kan drømme om. For Diesel er hot, meget hot!

Selvom Diesel idag laver parfumer, sko, solbriller, accessories, tasker, tøj (full look), så er det stadigvæk jeans, som de fleste kender mærket for. For Diesel er og bliver et jeans mærke, som laver holdbare herre og dame jeans i lækre designs. Sådan startede det, og sådan vil det sikkert være mange år ud i fremtiden.

Et online Outlet

Customfit.eu er en tysk webshop, som hovedsageligt sælger designer solbriller. Firmaet har specialiseret sig i, at opkøbe rester og ældre kollektioner fra mærkerne, distributørerne og producenterne, som de så sælger med store besparelser. Du kan altså spare rigtig mange penge, ved at købe et par solbriller fra sidste sæsons kollektion.
Ud over solbriller så sælger firmaet også af og til tøj og andre mode produkter. Så leder du efter billige varer, så er det værd at holde øje med de nye varer, som de får.

Outlet er et amerikansk fænomen, som for alvor har vundet frem i Europa i de senere år. I Danmark går konceptet også under navnet lagersalg.

Customfit.eu forhandler kun ægte mærkevarer, da alle varerne kommer fra autoriserede kanaler. På den måde er de sikre på, at der ikke kommer falske produkter ind i sortimentet.
Selvom firmaet ligger i Tyskland, så har de dag til dag levering på alle bestillinger fra Danmark. Varerne sendes med UPS, og der er fuld tracking på alle forsendelser. Så du kan hele tiden følge din pakke, når den er afhentet.

Så mangler du billige solbriller, eller andre billige mærkevarer, så tjek Customfit.eu ud. De har helt sikkert nogle mode varer, som fanger din interesse.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Diesel herre jeans til kun 450 kr pr stk – Model Tepphar i et begrænset antal, 10.0 out of 10 based on 1 rating