Rabatkode til Purefashionoutlet.dk: CMIDAG100

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Frit valg imellem alle Cheap Monday jeans til kun 100 kr pr par.

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Billige Cheap Monday jeans til kun 100 kr pr par

Purefashionoutlet.dk giver dig et fantastisk tilbud på de kendte Cheap Monday jeans fra det svenske mærke Cheap Monday. Du kan købe et par til kun 100 kr, hvilket er en besparelse på helt op til 80% i forhold til vejledende butik pris. Og det stopper ikke her. For der er hele 10 forskellige modeller og farver at vælge imellem. Lyseblå, hvide, grå, mørkeblå og gule i forskellige designs, så der burde være et par, som passer til din smag og tøjstil.

De fleste modeller og farver er i alle størrelser, og der er ingen begrænsninger på tilbuddet. Du kan altså købe alle de par, som du ønsker, bare du bestiller inden tilbuddet udløber.

Du kan læse mere om hver enkel model ved at besøge Purefashionoutlet.dk. De fleste styles er dog slim fit, som Cheap Monday primært er kendt for.

Lidt fakta om Cheap Monday

Cheap Monday er et nyere svensk mærke, hvis historie reelt starter i 2000, selvom mærket først blev grundlagt i 2004. Det var i 2000 at Örjan Andersson, Adam Friberg og to venner åbnede en luksus genbrugsbutik i en forstad til den svenske hovedstad Stockholm. Det var en anderledes second hand butik, da den kun solgte bedre og mere luksuriøse mærker og brands, og den havde kun åben Lørdag og Søndag. På grund af åbningstiderne fik butikken navnet Weekday, hvilket var et atypisk navn, men det passede perfekt til konceptet.

Butikkens beliggenhed var ingen ulempe, og på meget kort tid blev Weekday et kæmpe hit, hvor folk strømmede til fra Stockholm og omegn for at shoppe billigt second hand tøj. Faktisk blev butikken så stort et hit, at de 4 venner gik sammen med Lasse Karlsson, og åbnede en butik mere centralt i Stockholm. Den nye butik havde åben alle ugens dage, og derfor fik den navnet Weekday.
Konceptet i Weekday var dog en smule anderledes, da butikken kombinerede dyre second hand varer med nye varer fra flere eksklusive mærker. Altså et mix af second hand varer og nye varer i lækre, moderne og anderledes omgivelser.

Men det irriterede Örjan, at alle jeans Weekday solgte var så dyre. Han mente, at det måtte være muligt at kunne leverer samme lækre designs, samme kvalitet og samme moderigtige jeans til en billigere pris. Derfor gik han igang med at designe og producerer nogle jeans, som kun Weekday skulle sælge. Mærket blev kaldt Cheap Monday, og sådan blev det kendte svenske mærke grundlagt.
I Marts 2004 landede de første 800 par Cheap Monday jeans i Weekday og Weekend butikkerne. Den første model hed “TIGHT”, en meget stram og tight fitted denim jeans med strech i unisex, hvilket vil sige, at den både var til damer og herre. Prisen var yderst billig i forhold til de andre mærker, som især blev solgt i Weekday butikken.
Mærket blev en mega succes, og på blot få uger var de første 800 par Cheap Monday jeans solgt, og Örjan måtte sætte endnu en produktion igang, da efterspørgslen var enorm.

Allerede i 2005 kom den første Cheap Monday kollektion på markedet, og det var en fuld kollektion. Det vil sige, at den bestod af både jeans, toppe, tshirts, jakker, bikinier mm. De begyndte desuden at distribuere mærket til andre butikker rundt omkring i Sverige. Senere kom mærket også ud i flere andre lande. Idag sælges mærket i over 30 lande.

Skull logoet samt H&Ms opkøb

Mange forbinder Cheap Monday med det grinende Skull logo, som er blevet et synonym med mærket. Logoet er udviklet, designet og lavet af Örjans to venner Björn Atldax og Karl Grandin. Begge har også hjulpet til med indretningen af Weekend og Weekday butikkerne.

Grundet CMs voldsomme vækst og vokseværk, så vakte mærket opsigt i modebranchen. Og det medførte at selveste H&M i 2008 købte 60% af aktierne i firmaet bag Cheap Monday, nemlig Fabric Scandinavia AB. Dengang blev det kaldt en strategisk erhvervelse, men de fleste havde nok indset, at det kun var et spørgsmål om tid, før H&M købte resten af firmaet. Og allerede i 2010 købte H&M så de sidste 40% af Fabric Scandinavia AB, hvilket betød at H&M fik fuld kontrol over Cheap Monday brandet, Weekend butikken, Weekday butikkerne (der var kommet flere til) samt mærket Monkie.

Purefashionoutlet.dk er en online outlet butik

PureFashionOutlet.dk opkøber løbende restpartier af mærke tøj, solbriller og andre modeartikler fra eksempelvis konkursramte tøjbutikker eller mærker. Shoppen forhandler kun ældre kollektioner af kendte mærker, og alle varer sælges med en større besparelse i forhold til vejledende butikspriser. Du kan med andre ord, altid finde et godt tilbud på Purefashionoutlet.dk.

Konceptet er enkelt. Ved at spare på omkostningerne, så kan shoppen tilbyde varerne til de billigste mulige priser. Ved kun at sælge online spare de omkostningerne til husleje, salgsassistenter, lys, varme mm – det giver i sidste ende en billigere pris til kunderne.

Har du spørgsmål, gode forslag eller råd, er du mere end velkommen til at kontakte Purefashionoutlet.dk, som altid søger feedback fra kunderne.

Der skiftes løbende ud i sortimentet. Typisk vil varerne være på lager i 14-60 dage ad gangen. Så alle tilbud er tidsbegrænsede, så det gælder om at slå til hurtigst muligt.

Spar 50-80% på udvalgte mærkevarer. Tjek udvalget – bestil – læn dig tilbage og vent på din leverance, som er hos dig indenfor 1-3 dage efter bestilling. Lettere og bedre kan det næsten ikke blive 🙂

 

Firma info

Purefashionoutlet.dk
Langholtgårdsvej 2
6000 Kolding
Danmark

Tlf.: 75 52 1 591
Mail: Kontakt Purefashionoutlet.dk HER

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Cheap Monday jeans på tilbud til 100 kr – Køb billige jeans online , 10.0 out of 10 based on 1 rating