Tilbud på Chai latte

Et godt tilbud? Det får du først i slutningen af dette indlæg. Undervejs vil du blive præsenteret for en spændende artikel omkring en populær drik, som er en af de mest populære varme drikke på caféerne rundt omkring i landet. Du vil derfor ikke komme til at kede dig!

Chai latte! Havde du regnet den ud? Chai latte er oprindeligt en indisk drik, som i dens originale variant dog ikke indeholder latte-elementet. Latte-elementet i en nutidig chai latte er den modernes verden påfund. For de fleste vil den orignale chai latte, uden mælk, formentlig være en anelse for kraftig i smagen. Den gængse cafégænger er nok mest til en kop varm drik med en lækker rund smag. Det er netop det, som varm mælkeskum kan tilføre denne populære drik.

Drikken kan måske blive en smule triviel hvis man drikker den morgen, middag og aften – samt på caféturen med veninden. Du får her et smart tip til hvordan du kan opgradere din chai latte til en ’kaffe chai latte’…

Standardopskriften på chai latte er lånt herfra.

Opskriften du finder herunder bygger på en standardopskrift, som så har fået tilført et ekstra twist – af kaffe! Så find kaffebønnerne frem.

Du skal bruge; 1 dl groftkværnede kaffebønner, 4 dl vand, 1 kanelstang, 8 kardemommekapsler, 1 stjerneanis, 2 spsk. rørsukker samt 2 dl mælk. Ønske du lidt pynt på toppen bør du ligeså finde lidt ingredienser frem til lækker drys. Et par forslag til drys på toppen kunne være lidt stødt kanel, kardemomme og rørsukker.

Sådan laver du en kaffe chai latte

Følg fremgangsmåden på chai latte fra linket i toppen af artiklen og vend retur hertil.

… klar?

Så kom de groftkværnede kaffebønner i en stempelkande og lad den trække. Tryk stemplet ned og hæld kaffen op i en kande eller måske direkte i et krus eller en kop. Ønsker du en kraftigere kaffesmag? Så lav en rigtig espresso, som du mikser i din chai latte på selvsamme måde. Top slutteligt med din valgte drys. Velbekomme!

Tilbuddet du blev lovet

Der findes et hav af butikker online der sælger den populære chai latte fra David Rio. Priserne er tæt på hinanden og det er blot at bestille fra en af dem. På BaristaPlus finder du David Rio chai latte lige her. Udvalget af webshops der sælger David Rio er stort – du kan eventuelt også besøge www.david-rio.dk hvor de ligeså har samme David Rio produkter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)