Rabatkode til Tandbørst.dk

 

>>>  KLIK HER for at købe 4 tandbørstehoveder til 44,95 kr inkl forsendelse.

>>>  KLIK HER for at købe 20 tandbørstehoveder til 199,95 kr inkl forsendelse.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Tandbørst.dk har du muligheder for at købe billige tandbørstehoveder til el-tandbørster. Tandbørstehovederne passer til Brauns Oral-B el-tandbørster og minder meget om de originale børstehoveder, bare billigere.

Den økonomiske krise, har øget behovet for at spare penge og det kan du i sandhed med børstehoveder fra Tandbørst.dk. De originale børstehoveder du finder i butikkerne, har markant højere priser, hvilket specielt kan tillægges brandværdien. Med billige tandbørstehoveder fra Tandbørst.dk, er det slut med at betale unødigt høje priser.

Tandbørstehoveder til en tredjedel af prisen

Vores No-name tandbørstehoveder fra Tandbørst.dk føles som de dyre, originale børstehoveder og børster på helt samme måde. Du kan bare købe dem til en tredjedel af prisen hos os. Det er et oplagt sted at spare, hvis du benytter el-tandbørster.

Vi har følgende rabatter på vores tandbørstehoveder:

  • Normalpris for 4 stk.: 49, 95 kr. – Rabatpris: 44,95,-
  • Normalpris for 20 stk.: 229,95 kr. – Rabatpris: 199 95,-

Tandbørstehovederne er en look-a-likes af Brauns precision clean tandbørstehoveder. De fleste opfatter look-a-likes som dårligere kvalitet, men det er ikke tilfældet med disse tandbørstehoveder.

De er næsten identiske med de originale og har tilmed blødere børstehår. Det er med til at skåne tandkød og tænder.

Så er du træt af at betale mange penge for originale tandbørstehoveder til din Oral-B tandbørste, bør du prøve vores billige tandbørstehoveder.

Tandbørstehoveder der giver bedre mundhygiejne

Tandbørst.dk er en hjemmeside, der sælger billige tandbørstehoveder. De giver dig muligheden for at spare mange penge, men fastholde samme behagelige tandbørstning.

Der er gode grunde til at benytte el-tandbørster for mange undersøgelser viser, at de giver en bedre mundhygiejne og børster bedre end de manuelle tandbørster. Der er specielt følgende fordele, ved at benytte elektriske tandbørster, frem for de manuelle:

  • El-tandbørster fjerner mere plak
  • De mindsker risikoen for tandkødssygdomme
  • Nemmere og mere fleksible
  • El-tandbørster kan børste steder, manuelle tandbørster ikke kan

Der er mange årsager til konverteret til el-tandbørster. En stigende tendens med disse el-tandbørster er desværre, at børstehovederne er dyre. Det vil vi ændre på, hos Tandbørst.dk. Der er netop derfor vi tilbyder billige børstehoveder, der er betydeligt billigere end de originale.

Alene ved køb af 4 stk. børstehoveder, kan du spare omkring 100 kr. Alle bør prøve vores billige tandbørstehoveder og få glæde af besparelserne.

Tandbørst.dk’s børstehoveder er for de personer, der ikke har brug for mærkevarer, men udelukkende søger god kvalitet, til lave priser. Det får du med vores tandbørstehoveder.

Brauns Oral-B el-tandbørster er førende på markedet og udbredt blandt mange danskere. Det er denne målgruppe, vi har mulighed for at tilbyde en markant økonomiske besparelse.

Er du i tvivl om kvaliteten på vores børstehoveder, kan du altid teste begge varianter. Du kan næppe kende forskel på de originale børstehoveder og vores billige tandbørstehoveder.

El-tandbørster er den moderne tandbørstning

Der er ingen tvivl om at el-tandbørster er fremtiden, når det kommer til tandbørstning. Det er nemmere for brugeren og elektriske tandbørster er samtidig bedre til at holde en god mundhygiejne.

Den klassiske tandbørste findes helt tilbage til 1500-tallet i bl.a. Kina. I løbet af 1700-tallet, blev den nutidige tandbørste så beskrevet i europæisk litteratur. Dengang blev tænderne holdt rene ved at gnubbe den med træpinde eller stof.

Elektriske tandbørster har dog ligeledes en del år på bagen, for i slutningen af 1800-tallet blev de første fremstillet modeller i USA. Meget vand er løbet over åen siden og de dengang primitive tandbørster, er nu i høj grad blevet erstattet af moderne el-tandbørster. Specielt efter producenterne er blevet i stand til at producere effektive el-tandbørster, til fornuftige priser.

Baggrunden bag Tandbørst.dk

Tandbørst.dk repræsenterer en organisation, der ønsker at forbedre danskernes mundhygiejne. Alle ved hvor dyrt det kan være at gå til tandlæge og det kan du i høj grad forebygge.

En god og sund mundhygiejne kan forebygge mange ubehagelige og dyre besøg hos tandlægen. Den bedste vej til god mundhygiejne, er gennem el-tandbørster. Det er netop derfor, at vi gerne vil tilbyde billige tandbørstehoveder.

For ligeså vigtig mundhygiejnen er, ligeså frustrerende er det, at de originale børstehoveder er så dyre. Tandbørst.dk er i høj grad startet, på grund af irritation over prisniveauet. Et prisniveau der langt fra gør el-tandbørster ligeså attraktive, som de burde være.

Det er derfor vi tilbyder billige børstehoveder, der er markant billigere end butikspriserne. På den måde kan du få en sund mundhygiejne, uden det behøver at koste det helt store.

En sundhedsbærende organisation

Vi anser os selv, som en sundhedsbærende organisation, med stort fokus på danskernes mundhygiejne. Mange danskere frygter besøget hos tandlæget. Dels fordi det kan være ubehageligt og dels fordi det kan være dyrt. Hvorfor så ikke undgå det med effektive el-tandbørster, der giver sund mundhygiejne?

Hvis man kender til de klare fordele ved el-tandbørster kontra manuelle tandbørster, bør det tiltrække enhver. Den klare anbefaling fra Tandbørst.dk må være at komme i gang med el-tandbørsten, hvis du ikke allerede er det.

Du tænker måske, at de er for dyre i forhold til manuelle tandbørster, men overvej hvor mange tandlægebesøg de kan modvirke.

Man kan ikke komme udenom, at det vil spare dig for ubehagelige overraskelser, der er medført at for dårlig tandbørsting. Når vi tilmed kan tilbyde billige tandbørstehoveder, bliver det pludselig et markant billigere alternativ.

Firma info

Tandbørst.dk v/Jesper Sommer
Vedersøvej 28
2610 Rødovre
Danmark

Tlf.: 61 65 65 80
Mail: skift@tandborst.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Billige tandbørstehoveder til el-tandbørster som f.eks Oral-B, 8.3 out of 10 based on 6 ratings