Rabatkode til Customfit.eu: ADIIDAG12

 

>>> KLIK HER for at komme til tilbuddet. Kun 50 euro/stk + fragt!

Bemærk prisen er rettet på shoppen. Den vil stige efter endt kampagne.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Adidas Chile 62 trøje / track jacket til kvinder

Customfit.eu kan tilbyde dig denne fede Adidas Chile 62 trøje til kvinder til kun 50 euro = ca 375 kr pr stk + fragt.
En lækker track jakke/trøje, som er hotteste mode pt. Den er lavet i 100% bomuld, som har en skinnende overflade effekt, hvilket giver jakken liv, når du bevæger dig i den. Derudover har den de kendte tre striber ned af ærmet i rød. Nederst på trøjen og på mærkerne er der 3 farvede striber, nemlig striber i sølv, guld og Rød. Logoet på brystet er i rød, og det samme er Adidas Chile 62, som er broderet nederst på fronten.

Alt i alt en jakke, som har alt det, som en vaske ægte mode track jakke fra Adidas Originals skal have.

Lidt info om Adidas Originals

Adidas Originals er en speciel linie, som kun fokuserer på de klassiske Adidas produkter. Ofte er det klassiske basic produkter, så som tshirts, poloer, hættetrøjer & hoodies, tracksuits mm., med det kendte Adidas logo og de 3 striber.
Der er dog i de senere kollektioner kommet mere liv i Originals i form af farver og fede prints. Dog er der stor forskel på Adidas Originals og Adidas Fashion, da Originals er de klassiske sports- og fritidstøj, mens Fashion er moderne hverdagstøj.

Originals er blevet super moderne de senere år i takt med, at Adidas er blevet meget in. I Europa har Adidas på mange markeder overtaget Nikes position, som det hotteste mærke, både når det gælder sportstøj, men også når de gælder fritidstøj og hverdagstøj. især Adidas track jackets, hættetrøjer og tshirts er hotteste mode pt.

Adidas Originals forhandles både hos de fleste sportsbutikker, men oftere og oftere også i tøjbutikker. Både i herre- og damebutikker.
Vil du se den fulde kollektion af Originals, så besøg Adidas website, hvor du også kan finde meget mere information om firmaet, forhandlere og produkterne.

Adidas fashion hitter world wide

Adidas er synonymet med de tre striber, som pryder alle firmaets produkter. Enten som et diskret logo, eller de 3 parallelle striber, som de oftest benytter.
Adidas er en af de ældste sportudstyrs producenter i verden. Firmaet blev grundlagt i årene efter anden verdenskrig, faktisk helt præcist i 1949 i, hvor Adolf Dassler genoptog den sko produktion, som familien havde lavet i flere årtier, men som krigen havde smadret. Men krigen havde ikke blot ødelagt familiefirmaet Gebrüder Dassler Schuhfabrik, krigen havde også ødelagt Adolfs (også kaldet Adi) forhold til broderen Rudolf. Rudolf startede firmaet Ruda, som senere skiftede navn til Puma. De to brands har ligget i hård kamp lige siden starten, og de to brødre kom aldrig på talefod igen.
Adidas startede med at producere sko, men firmaet er vokset og vokset, og idag dækker det over mange sportsgrene. Adidas Group AG ejer også flere brands, som er listet herunder:

 • Adidas
 • Adidas Originals
 • Adidas fashion
 • Adidas by Stella McCartney
 • Reebok
 • Salomon
 • Taylormade Golf company
 • Maxfli

Adidas Group leverer udstyr til mange sportsgrene, hvoraf de listede herunder er de største:

 • Fodbold
 • Alle former for løb
 • Tennis
 • Golf
 • Basketball
 • Lacrosse
 • Baseball
 • Skateboarding
 • mm

Adidas fashion er, som tidligere omtalt, en mode linie i Adidas Group, som designer og producerer modetøj til hverdagsbrug. Fokus er på moderne snit, farver, print og produkter af højeste kvalitet. Det er lykkes Adidas overraskende let, at komme ind på markedet for fashion, hvilket både skyldes mærkets høje profilering, men også fordi Adidas har været ualmindelig dygtige til at ramme tidens trends og tendenser.

Online outlet

Customfit.eu er det, som man kalder et online outlet. En webshop som sælger ældre kollektioner af solbriller med store rabatter. Man kan også kalde det en webshop, som altid har tilbud på solbriller.
Outlet er et amerikansk fænomen,  hvor flere mærker gik sammen, og åbnede en butik udenfor byerne, hvor de solgte de ældre kollektioner af varer, som de havde i overskud. Da det blev en succes, så blev det stille og roligt udvidet, så mærkerne åbnede deres egne shops, og til sidst endte det med de moderne outlet centre, hvor en masse mærker har deres egen butik i et center.

I takt med at nethandlen er vokset, så er store dele af detailhandlen ligeledes flyttet med, og det samme gælder outlet fænomenet. Nogle mærker har deres egen outlet shop på dere sider, mens andre mærker sælger deres overskydende varer via eksterne shops.

Customfit.eu ligger i Tyskland, hvor firmaet også sender alle varer ud fra. Priserne på forsendelse er dog ganske fair, da det kun koster 8 euro at få sendt en pakke til Danmark med UPS, hvor der er dag til dag levering.
Firmaet lagerfører alle varer, hvilket sikre hurtig behandling af ordre, og dermed hurtig levering til kunderne.

Så står du og mangler et par billige designer solbriller, så tjek Customfit.eu ud, da der er mange mærker at vælge imellem. Der er solbriller til kvinder og mænd, og der er solbriller i alle farver, faconer og med alle tænkelige udsmykninger.

 

Firma info

Customfit.eu
Anschar Str 9
24534 Neumünster
Tyskland
Der er ingen varer på adressen. Dette er kun kontor faciliteter.

Tlf.: –
Mail: info@customfit.eu

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Adidas Chile 62 trøje/track jakke til kvinder på tilbud, 10.0 out of 10 based on 1 rating