Rabatkode til Jegfryser.dk: ERDETIDAG1

 

>>> KLIK HER eller KLIK HER for at komme til tilbuddet. Du får 20% rabat på begge bamser.

Indtast rabatkoden i rabatkodefeltet i check out sektionen, hvorefter rabatten fratrækkes automatisk, og du kan afslutte handlen på normalvis. Du kan også indtaste den, når du er i indkøbskurven.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Varmebamsen er legetøj om dagen, og varmekilde om natten.

Jegfryser.dk sælger de fantastiske varmebamser, og du kan få 20% rabat, hvis du benytter rabatkoden herover.
Bamsen er til børn og barnlige sjæle, som kan bruge en opvarmelig bamse, når det er sengetid. Du kan vælge imellem BAMSEN eller KANINEN, og de bliver med sikkerhed et hit i soveværelset. Både om dagen, men ikke mindst om natten.

En varmebamse en fantastisk mulighed for, at give en du holder af et smil på læben. Efter halvandet minut i mikroovn, eller 10 minutter i en almindelig ovn, har du her en dejlig bamse der både fungerer som legekammerat om dagen, og varmekilde om natten.

Ikke en almindelige bamse 

Det smarte ved en varmebamse er, at man får alt glæden og hyggen fra en almindelig bamse, kombineret med en varmepude i børneformat, når temperaturen ikke længere er over de 20 grader.

Du får altså en bamse der:

  • Kan alt det en almindelig bamse kan
  • Holder på varmen i op til halvanden time, efter kun 10 minutter i en almindelig ovn eller 90 sekunder i en mikroovn.
  • Fungerer som en finurlig varmepude, som børnene elsker
  • Virker godt på ømme muskler og led – for eksempel efter en lang dag i børnehaven
  • Indeholder 100% naturligt fyld
  • Har en afslappende duft af lavendel

Til alle aldre – også babyer

Vi ved at man skal passe meget på, når det handler om specielle produkter til småbørn og spædbørn. Netop derfor har vi valgt en varmebamse, der efter flere skrappe tests har bevist, at bamsen er så sikker, som den kan blive. Bamserne er produceret i England efter særlige, strikse EU-regler, der gør dem særdeles velegnede til børn i alle aldre. Du kan altså trygt give dit barn en varmebamse fra JegFryser.dk

Du kan vælge mellem en sød nuttet panda eller en sød lille kanin.

Om JegFryser.dk

Jegfryser.dk sælger i bund og grund varer der varmer. Alle shoppens produkter har det samme formål; at sørge for, at hvem end der bruger dem, ikke længere får problemer med kulde. Virksomheden blev skabt efter, at vi i længere tid ledte efter en dansk butik, der kunne løse de problemer, som vi havde med kulde. Vi fandt ikke nogen, så vi besluttede os for selv at løse det behov som vi deler med mange andre danskere, fortæller Charlie, som er en af personerne bag webshoppen.

Produkterne vi sælger fokuserer på dagligdagen indenfor, da vi elsker at samle familien om aftenen foran fjernsynet eller med et brætspil. Men det er ikke normale produkter, som firmaet sælger. Nej det er innovative og nyskabende produkter, som tager det at varme sig op på et nyt stadie.

Udover varmebamser sælger vi blandt andet varmepuder, moderne varmedunke der ikke bruger vand, opvarmelige sutsko og smarte tæpper med indbyggede ærmer, som vi selv synes er enormt smart, når man skal arbejde med bærbaren på skødet.

Sortimentet vil løbende blive udvidet i takt med, at de finder sjove og nye produkter, som passer ind i webshoppens sortiment, og som dækker de behov, som Jegfryser.dk gerne vil dække. For det skal være anderledes produkter, som ikke alle andre webshops og butikker sælger. Vi skal være den shop, som går forrest, og som skiller sig ud slutter Charlie af 🙂

 

Firma info

Jegfryser.dk
Egersundvej 22
4220 Korsør
Danmark

Tlf.: 23 95 32 28
Mail: kontakt@jegfryser.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

20% rabat på en varmebamse – Tilbud på en bamse, som holder dit barn varmt, 10.0 out of 10 based on 2 ratings