Rabatkode til Farmorsoutlet.dk: Erdetidag

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. 

Indtast rabatkoden i kommentarfeltet i check out sektionen, og afslut handlen på normalvis. Rabatten fratrækkes efterfølgende manuelt.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar 10 % på smart baby- og børnetøj str. 0-14 år

Fashion Style, D-xel, Fransa, Kick Flip, Bombibitt og Ocean er bare nogle af de tøjmærker, du kan finde på hylderne I Farmorsoutlet.dk. Her kan du købe baby- og børnetøj i den bedste kvalitet til super gode priser, og benytter du rabatkoden ”Erdetidag” får du oven i købet 10% rabat på din ordre.

famorsoutlet.dk finder du massevis af smart tøj til både søde babyer, frække tumlinge, skoleklare poder og modebevidste teenagere. Faktisk er der tøj i alle størrelser fra 0 til 14 år.

Og ikke nok med, at der er masser af smart tøj at vælge imellem, det er også super let at finde netop det tøj, du er på udkig efter, i webshoppen. Her kan du nemlig ikke bare søge på kjoler eller t-shirts, du kan også søge på størrelser, farver og prisklasser, så du hurtigt og let kan få fyldt kurven op med netop det babytøj og børnetøj, du har brug for.

Og netop nu er der ekstra rabat at hente. Indtaster du koden ”Erdetidag” i kommentarfeltet, når du bestiller dine varer, sparer du nemlig 10% på alt, hvad du køber, undtagen på ekspeditions- og emballagegebyret, der er på bare 35 kroner.

Portoen slipper du helt for. Uanset hvor meget eller hvor lidt tøj, du køber på Farmorsoutlet.dk, så er fragten nemlig ganske gratis.

Når du benytter rabatkoden skal du være opmærksom på, at rabatten fratrækkes manuelt. Du kan altså ikke se det, når du gennemfører din ordre, men betaler du med dankort, fratrækkes rabatten før beløbet trækkes fra din konto, og betaler du ved bankoverførsel, vil du modtage en mail med oplysninger om præcis hvor stort et beløb, du skal overføre.

Når først betalingen er klaret, kan du læne dig tilbage og vente på din pakke. Hos Farmorsoutlet.dk er hurtig levering en del af den gode oplevelse, så du kan regne med at modtage dine varer allerede en til to hverdage efter de er bestilt.

Prisbevidst bedstemor

Farmorsoutlet.dk er ejet af Connie Nielsen, der præcis som webshoppens navn antyder, er en vaskeægte farmor. Og det var netop børnebørnene, der fik Connies øjne op for, hvor dyrt det kan være at ekvipere både små og større børn.

– Pludselig gik det op for mig, hvor dyrt børnetøj er i butikkerne, og jeg tænkte, at det måtte kunne gøres billigere, fortæller Connie Nielsen.

Og derfor gik hun i gang med at undersøge, hvordan man kunne få fingrene i kvalitetstøj i børnestørrelser til fair priser.

– Jeg fandt ud af, at der var mange penge at spare ved at købe store partier og restlagre fra de etablerede butikker og fabrikker, og ved at sælge tøjet i en webshop, sparer jeg også udgifter til husleje med videre, forklarer Connie Nielsen.

Og meget tyder på, at Connie Nielsen har fundet den helt rigtige opskrift på, hvordan man driver en succesfuld børnetøjsbutik på nettet.  I flere tilfælde kan du nemlig spare helt op til 80% i forhold til almindelig butikspris ved at købe dit børnetøj på Farmorsoutlet.dk. Og det uden at gå på kompromis med mærker og kvalitet.
Connie Nielsen har nemlig valgt at sætte fokus på at finde det samme kvalitetstøj, som du finder i butikkerne – bare til en betydeligt billigere pris. Og samtidig lægger hun stor vægt på, at give kunderne den bedst mulige oplevelse, når de handler på Farmorsoutlet.dk.

– Jeg forsøger på alle måder at sætte god kundeservice i højsædet. Jeg gør mig umage med at besvare spørgsmål og hjælpe kunderne så godt som muligt. Og så sørger jeg selvfølgelig også for at sende deres pakker af sted, så snart bestillingen og betalingen er gennemført, understreger hun.

Derfor behøver du ikke væbne dig med tålmodighed blot fordi, du bestiller dit børnetøj på nettet. Når du handler på Farmorsoutlet.dk skal du nemlig ikke blive overrasket, hvis pakken bliver leveret på din adresse allerede næste dag.

Og kommer der en revne i regnbukserne, når junior er på skovtur, behøver du ikke investere i et helt nyt regnsæt. Hos Farmorsoutlet.dk kan du nemlig uden problemer bestille regnjakke eller regnbukser hver for sig, så sættet hurtigt bliver komplet igen. Endnu en mulighed som kun en praktisk tænkende farmor vil have øje for.

Vil du løbende følge med i de gode tilbud kan du følge Farmorsoutlet .dk på Facebook HER eller du kan se det store udvalg i billigt børnetøj på HER.

 

Firma info

Farmorsoutlet.dk v/Connie Nielsen
Snerlevej 4
8766 Nørre Snede
Danmark

Tlf.: 42 21 95 12
Mail: kontakt@farmorsoutlet.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

10% rabat på børnetøj fra Farmorsoutlet.dk – Gælder resten af Juli, 10.0 out of 10 based on 1 rating