Rabatkode til Lugsus.dk: JULI

 

>>>KLIK HER for at benytte tilbuddet. Spar 10% på alle varerne i webshoppen (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og rabatten vil blive fratrukket automatisk.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar 10% på alle varer i webshoppen

Du har muligheden for, at spare 10% på alle varer på Lugsus.dk (gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer). Det gælder både parfumer, hudpleje, ansigstspleje, make-up, kosmetik generelt, hårpleje mm. Udvalget af produkter er stort, og der er både klassiske produkter, men også f.eks en aloe vera serie eller en spa serie. Og tilbuddet gælder alle ordre størrelser og i alle mængder.
Der er både produkter til kvinder og mænd, selvom udvalget til kvinder er størst. Priserne er yderst fornuftige, og med en yderligere rabat på 10%, så kan du opnå nogle særdeles attraktive priser.
Alle produkter er af højeste kvalitet, hvilket sikre dig som kunde, at du kun får det bedste af det bedste. Ingen middelmådige varer. Nej kvalitet hele vejen igennem til en pris, som er til at betale.
Så skal du forkæle dig selv, så er Lugsus.dk absolut et besøg værd.

Ny spiller på banen…!

Lugsus.dk er en nystartet webshop, som tilbyder alt hvad du behøver, indenfor parfumer, hudpleje, ansigtspleje, make-up & kosmetik, hårpleje og meget mere. Lugsus ønsker at levere produkter af høj kvalitet til alle, uden at det skal koste en bondegård. Vi vil være meget mere end bare en webshop! Vi ønsker at skabe et fællesskab af mennesker, som alle har interesse for at passe og pleje sig selv. Mennesker som forstår, at vi kun lever en gang, og derfor er vi nødtil at passe på vores krop både indvendig, men også udvendig. Vi vil komme med videoer, artikler og meget mere, som vil være fyldt med spændende informationer, tips & tricks, som du kan have gavn af. Udover det har vi altid en eller flere konkurrencer, som altid er sjove at deltage i. Præmierne er fede produkter fra vores shop. Hvis du følger os på Facebook, kan du være en del af alt dette.

Vores tilbud til dig

Vi vil give dig 10 % rabat i hele juli måned. Rabatten gælder ikke på vores i forvejen nedsatte varer. Vi har alt, uanset hvad du lige står og har brug for. Vores varer kan bruges i mange sammenhæng, som f.eks hvis du vil give din kæreste en gave? Studentergave? Fødselsdag? Eller hvis du selv bare brug for noget luksus og forkælelse? Køb nu og få 10 % i hele juli måned. Køber du for mere end 500,- er fragten gratis. Så det er bare med at shoppe løs 🙂

Holdet bag lugsus.dk

Teamet bag lugsus.dk er et ungt og stærkt team. Vi bruger moderne arbejdsmetoder for at nå vores mål. Vi ved hvad kunderne går efter, når de handler på internettet. Vi ønsker at gøre hele købs oplevelsen til en positiv ting, hvor du som kunde ender med at være glad og tilfreds. Det er den oplevelse vi vil give folk! Vi står 100 % inde for alle vores produkter, og vi bruger dem i stor stil selv til daglig. Da vi selv elsker produkterne og deres egenskaber, så vil vi gerne dele den oplevelse med alle andre. Holdet bag består af iværksættere, universitetsstuderende, salgsassistenter mm. Folk som virkelig ved, hvad der skal til, for at give dig, som kunde, en god oplevelse. Du finder den på lugsus.dk.

Sunde produkter

Som et led i vores høje standard af produkter, så har vi kun produkter, som ikke indeholder nogle dårlige ingredienser såsom parabener, farvestoffer, silikone osv. Det er et krav fra vores side, at vi kun sælger produkter, som ikke kan skade din krop, men kun gavner den. Derfor kan du altid føle dig sikker, når du handler på lugsus.dk. Vi er kvalitet bevidste, og vi yder en god service hele vejen igennem.

Sjov konkurrence

Kan du gætte, hvor langt Simon han går? Se videoen HER. Skriv dit gæt, som en kommentar til videoen, enten på Youtube eller på vores Facebook gruppe. Konkurrencen slutter d. 15. juli, hvor vinderen også bliver fundet. Præmien er en valgfri Eau de Parfume på 50 ml fra shoppen på lugsus.dk.

Link til konkurrencen HER

 

Firma info

Lugsus.dk
Vestermøllevej 230
8380 Trige
Danmark

Tlf.: 60 52 12 02
Mail: kontakt@lugsus.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

10 % RABAT HELE JULI PÅ PARFUMER, HUDPLEJE, ANSIGTPLEJE, MAKE-UP OG MEGET MERE!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings