Rabatkode til Tursiden.dk: Erdetidag

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. 

For bookning af villa, kontakt Jesper på +45 25 614 614 eller info@tursiden.dk. Husk der er et begrænset antal villaer, så der kan være udsolgt/udlejet før tilbuddet udløber. Tilbuddet gælder alle uger.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Bestil din rejse nu og spar 30-50% på en ferie villa i Hua Hin i Thailand

Tursiden.dk har nogle super gode priser, hvis du vil leje en bolig i Thailand. Boligerne ligger i det eksklusive Black Lotus Resort i Hua Hin i Thailand. Du sparer mellem 30-50% i forhold til de normale priser, som boligerne udlejes til hos Black Lotus Resort.
Så bestil nu og din ferie til vinter er sikret. Endda med store besparelser, selvom det er højsæson i Thailand.

Black Lotus er et 5 stjernet Resort, som ligger omkring en smuk sø, og hele resortet har et areal på ca 10.000 m2. Der er dømt luksus fra ende til anden, lige fra fælles pool over restaurant og andre fælles aktiviteter. Alt sammen i de smukkeste omgivelser, som vil danne rammen om hele din ferie.

Du kan leje 3 forskellige typer af huse. Det hele afhænger af, hvor mange I skal afsted. Priserne herunder er tilbudspriserne, og de dækker kun over leje af villaen inkl forbrug. Flybilletter mm kommer oveni leje prisen.

Alle villaerne er lavet af kvalitets materialer både udvendigt, men også indvendigt. Den største forskel på villaerne ligger i selve størrelsen. Men ellers er der nogle mindre design og indretnings forskelle, som du kan se på Black Lotus hjemmeside, hvor der er masser af billeder.
Alle møblerne er kvalitets møbler i moderne design. Og der er store fladskærms tv, surround sound anlæg og trådløst zone styret afspilning af musik, som sker via SONOS. Der er selvfølgelig gratis trådløst internet og gratis satellit TV med mange af de kanaler, som du kender hjemmefra. Dertil kommer alt i hvidevarer mm. Alt i alt en luksus villa.
Et soveværelse indeholder en dobbeltseng. Familier med børn bør regne med, at der kun kan sove to børn i en dobbeltseng. I villaer med 2 og 3 bedrooms/soveværelser vil det være muligt med opredning af en ekstra seng i stuen.

Lavsæson fra 1. maj – 31. oktober.

1 Bedroom villa med privat Jacuzzi – DKK 2.495,- pr uge.
2 Bedroom villa med privat Pool – DKK 3.995,- pr uge.
3 Bedroom villa med privat Pool – DKK 5.495,- pr uge.

Højsæson fra 1. november – 30. april.

1 Bedroom villa med privat Jacuzzi – DKK 3.495,- pr uge.
2 Bedroom villa med privat Pool – DKK 4.995,- pr uge.
3 Bedroom villa med privat Pool – DKK 6.995,- pr uge.

Tilbuddet er gældende så længe, at der er ledige villaer i resortet. De udlejes efter princippet først til mølle.

Lidt info om beliggenhed og Hua Hin 

Black Lotus ligger ca 5 km fra Hua Hin centrum, og  Hua Hin ligger små 200 km fra storbyen Bangkok, som byder på masser af oplevelser, seværdigheder og storbyliv i bedste asiatisk stil.  Du kommer til at bo ca 4 km fra stranden. Strandene er hvide og med blåt vand, som du kender det fra film og diverse  rejsekataloger. Strandene byder på en masse aktiviteter lige fra spil over afslapning til surfing, vandski mm. Et rent ferieparadis 🙂
Der ligger 9 golfbaner i og omkring Hua Hin, som alle er kendte for deres høje kvalitet, og de lækre tropiske omgivelser, som tilføje spillet en ekstra dimission og oplevelse. Banerne er absolut et besøg værd, hvis du bare har den miste interesse for golf, eller hvis du vil nyde en fantastisk eftermiddag med spil og sjov.

Hua Hin er en destination for familier og ældre par, hvilket betyder at bylivet ikke er ligeså vildt, som i flere af de omkringliggende byer, som mere eller mindre satser på unge mennesker og fester. Så vil du gerne slappe af, og nyde din ferie uden larm, støj eller fulde mennesker, så er Black Lotus helt klart værd at overveje!

Alt i alt byder Hua Hin på alt det, som du kan forvente af et ferieparadis, og det er kun fantasien, som næsten sætter begrænsningerne. Så ikke nok med, at du kommer til at bo i lækre og smukke omgivelser, så byder Thailand også på en masse muligheder for oplevelser, som du ikke finder lignende i Danmark eller Europa.

Her er lidt af fordelene ved Black Lotus:

 • Restaurant og Bar
 • Tennisbaner
 • Mini marked/kiosk
 • Fitness/træningscenter
 • Spa og massage
 • En kæmpe fælles svimmingpool
 • DineAtHome – Udbringning af mad til din hytte
 • Gratis shuttlebus til og fra stranden og Hua Hin
 • Rabat på Greenfee/Golf
 • 24/7 security
 • mm

Hvorfor leje via Tursiden.dk?

Tursiden.dk formidler udlejning af boliger i samarbejde med Black Lotus Resort. Det vil sige, at Tursiden.dk udlejer de boliger, som Black Lotus Resort ikke selv får udlejet. Der kommer løbende nye områder til efterhånden som Tursiden.dk for indgået aftalerne.
Du kan også finde gode flypriser mm på Tursiden.dk. På den måde kan du komme billigst muligt afsted. Så alt i alt finder du det hele samlet et sted, hvilket kun gør det lettere og mere praktisk for dig som kunde.

På Tursiden.dk finder du desuden en masse guides og vejledninger til, hvad du kan se og opleve i området omkring Black Lotus og Hua Hin. Udnyt alt den vide, som siden har samlet, så er du bedst muligt forberedt på en fantastisk drømmeferie i Thailand.

Skulle du have spørgsmål, så kontakt endelig Jesper. Han står til din rådighed.

Læs mere om Black Lotus på www.blacklotus.asia

Se evt denne lækre video af området. KLIK HER.

 

Firma info

Tursiden.dk
Revvej 40
4220 Korsør
Danmark

Tlf.: 25 614 614
Mail: info@tursiden.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tilbud på leje af en villa i Thailand – Bestil din ferie nu og spar mange penge, 10.0 out of 10 based on 1 rating