Rabatkode til Tursiden.dk: Se beskrivelsen herunder

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. 

For bookning af villa, kontakt Jesper på +45 25 614 614 eller info@tursiden.dk. Husk der er et begrænset antal villaer, så der kan være udsolgt/udlejet før tilbuddet udløber. Tilbuddet gælder alle uger.

Tilbuddet udløber om:

 

Super tilbud på ferie villa i Hua Hin i Thailand

Tursiden.dk giver dig et super tilbud på leje af en 2 soveværelses villa i det eksklusive Black Lotus Resort i Hua Hin i Thailand. Prisen er kun 2995,-, hvilket er langt under den normale leje.
Black Lotus er et 5 stjernet Resort, som ligger omkring en smuk sø, og hele resortet har et areal på ca 10.000 m2. Der er dømt luksus fra ende til anden, lige fra fælles pool over restaurant og andre fælles aktiviteter. Alt sammen i de smukkeste omgivelser, som vil danne rammen om hele din ferie.
Men husk at dette tilbud kun gælder, så længe at der er ledige villaer. Så vent ikke for længe med at booke netop din villa og ferie 🙂

Så står du og kæresten, og vil på en afslappende og romantisk rejse til Østen, så er dette tilbud lige noget for dig. Sol, varme, palmer, lækre omgivelser og ro er menuen. Det kan også være, at i er en flok venner, som gerne vil væk fra det regnfulde Danmark, men endnu ikke har fået bestilt en rejse. Dette tilbud dækker med sikkerhed alle behov, dog skal det nævnes, at området ikke er fest og party område, men mere et familien og afslapningsområde.

Hele Resortet består af 3 størrelser villaer, som alle er indrettet forskelligt. Du kan få villaen med 1, 2 eller 3 soveværelser. Billedet herover viser en 2 soveværelses villa ude fra poolen. Prisen dækker kun over leje af villaen inkl forbrug. Flybilletter mm kommer oveni leje prisen. Men du kan finde billige flybilletter hos flyselskaberne, eller ved at kontakte Jesper fra Tursiden.dk.

Vallaen er lavet af kvalitets materialer både udvendigt, men også indvendigt. Så der er dømt luksus og afslapning på højeste plan i lækre omgivelser.
Alle møblerne er kvalitets møbler i moderne design. Og der er store fladskærms tv, surround sound anlæg og trådløst zone styret afspilning af musik, som sker via SONOS. Der er selvfølgelig gratis trådløst internet og gratis satellit TV med mange af de kanaler, som du kender hjemmefra. Dertil kommer alt i hvidevarer mm. Alt i alt en luksus villa.
Et soveværelse indeholder en dobbeltseng. Familier med børn bør regne med, at der kun kan sove to børn i en dobbeltseng. I villaer med 2 og 3 bedrooms/soveværelser vil det være muligt med opredning af en ekstra seng i stuen. Bemærk villaer med 2 og 3 soveværelser er ikke en del af tilbuddet.

Lidt info om beliggenhed og Hua Hin 

Du kan læse meget mere om Hua Hin på denne tidligere deal. KLIK HER. Eller du kan besøge Black Lotus hjemmeside, som du finder længere nede på siden.

Hvorfor leje via Tursiden.dk?

Den største fordel ved at benytte Tursiden.dk er, at du får nogle gode rabatter på leje af villaen, og at Jesper fra Tursiden.dk gerne hjælper dig med spørgsmål eller problemstilling. Du kan ligeledes finde priser på fly mm på siden. Så alt i alt finder du det hele samlet et sted, hvilket kun gør det lettere og mere praktisk for dig som kunde.

På Tursiden.dk finder du desuden en masse guides og vejledninger til, hvad du kan se og opleve i området omkring Black Lotus og Hua Hin. Udnyt alt den vide, som siden har samlet, så er du bedst muligt forberedt på en fantastisk drømmeferie i Thailand.

Skulle du have spørgsmål, så kontakt endelig Jesper. Han står til din rådighed.

Læs mere om Black Lotus på www.blacklotus.asia

 

Firma info

Tursiden.dk
Revvej 40
4220 Korsør
Danmark

Tlf.: 25 614 614
Mail: info@tursiden.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Her&Nu TILBUD. Lej en villa i Thailand for kun 2.995,- i uge 30-35, 6.5 out of 10 based on 2 ratings