Hvad er Erdetidag.dk?

Erdetidag.dk er en gratis service, som dagligt tilbyder vores medlemmer og besøgende gode rabatter på en masse forskellige varer og ydelser. Vi har forhandlet os frem til nogle gode tilbud hos vores annoncører, og du kan via rabatkoden, som står under hvert tilbud, udnytte vores deals.

Vores daglige deals sendes ud via nyhedsbrev, via Facebook, via Twitter og via Google+. Så tilmeld dig en af de følgende steder, hvis du ikke vil gå glip af et godt tilbud.

Selvom via er et såkaldt daily deal site, så er vi det alligevel ikke. For du skal ikke købe en rabatkode på Erdetidag.dk, den er frit tilgængelig. Og du skal heller ikke benytte den indenfor 24 timer. Nej rabatkoden skal blot benyttes indenfor den tidsfrist, hvor den er gyldig. Du kan se mere om dette under hver deal.

Vi kræver heller ikke, at vores annoncører SKAL give 50% rabat. Vi vurdere rabatten i forhold til de enkelte brancher, og så skaffer vi det bedst mulige tilbud. Derfor svinger vores rabatter imellem 5-70%. Vi kan dog garanterer, at rabatterne er yderst attraktive indenfor den pågældende branche!

Har du forslag til deals, så kontakt os endelig på info@erdetidag.dk. Så vil vi tage et nærmere kig på dit forslag hurtigst muligt 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om ErDetIDag.dk, 8.5 out of 10 based on 2 ratings