Ofte stillede spørgsmål – FAQ

 

Hvad er ErDetIDag.dk?

ErDetIDag.dk tilbyder dagligt alle vores medlemmer og besøgende nye lækre tilbud indenfor en masse forskellige brancher. Vi har via vores annoncører skaffet tilbud med gode rabatter på attraktive varer. Du kan under hvert tilbud læse en mere specifik beskrivelse af tilbuddet. Vil du gerne modtage vores daglige tilbud, så tilmeld dig gratis en af nedenstående services:

  • Vores Facebook side
  • Vores Twitter
  • Vores Google+
  • Vores nyhedsbrev

Hvordan køber jeg en deal?

I modsætning til alle andre deal sites, så køber du ikke en deal på Erdetidag.dk. Vi leverer derimod en rabatkode, som alle kan benytte, så længe den er gyldig. Derefter besøger du annoncørens webshop, website eller butik/restaurant/sted, hvor du indløser rabatten.

Hvordan benytter jeg en deal?

Under hver deal står der en rabatkode. Det er denne rabatkode, som udløser tilbuddet. Gælder rabatkoden en webshop, så følger du blot anvisningen under dealen om, hvordan rabatkoden indløses. Gælder rabatkoden en fysisk butik, en restaurant eller andre fysiske steder, så finder du en beskrivelse under dealen om, hvordan rabatkoden indløses. Oftest skal du blot medbringe koden for at opnå rabatten/tilbuddet. Ved enkelte deals kræver det, at du ved forudbestilling oplyser rabatkoden.

Under dealen står der altid udførligt beskrevet, hvordan rabatkoden indløses. Så læs tilbuddet ordentligt 🙂

Koster det noget at modtage dagens deal?

Nej det er en 100% gratis service, hvor du som kunde kan modtage deals enten pr mail, via Facebook, via Twitter eller via Google+.

Du skal blot tilføje vores side på de enkelte medier!

Jeg kan ikke indløse rabatkoden. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med at indløse en rabatkode, så skal du enten kontakte annoncøren direkte, eller sende os en mail på info@erdetidag.dk. Så vil vi tage hånd om problemet hurtigst muligt.

Kan jeg benytte en udløbet deal?

Nej. Når en deal er udløbet, så er rabatkoden ugyldig, og den kan ikke benyttes mere. Derfor er det vigtigt, at du benytter dealen inden at den udløber.

Kan jeg fortryde et køb?

Alle køb er omfattet af gældende lovgivning. Dvs. online køb er dækket af 14 dages fortrydelsesret, mens køb i fysiske butikker ikke er omfattet af nogen fortrydelsesret. Dog yder de fleste fysiske butikker en bytteret. Men kontakt den enkelte annoncør for at få klarlagt, hvilke rettigheder de giver dig som kunde.

Kan jeg anbefale en deal til mine venner?

Ja du kan dele vores tilbud via Facebook, via Twitter eller via Google+. Det er gratis.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål her?

Hvis du ikke fik dit spørgsmål besvaret, så send os en mail på info@erdetidag.dk, og så vil vi besvare din mail hurtigst muligt med et præcist svar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)

FAQ, 8.0 out of 10 based on 2 ratings