Betingelser

Det er gratis at benytte Erdetidag.dk, og du kan til enhver tid afmelde dig. Det gør du ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, eller ved at stoppe med at være medlem af vores Facebook, vores Twitter profil eller vores Google+.

Erdetidag.dk formidler alle tilbud mellem vores annoncører og dig som kunde. Dette sker via deal rabatkoderne, som der er listet under hver deal. Erdetidag.dk er derfor ikke ansvarlig for evt fejl eller uoverenstemmelser ved et køb. Opstår der stridigheder, så er det en sag mellem de handlende, som er omfattet af gældende lovgivning på området.

Erdetidag.dk garanterer, at alle rabatkoder er gyldige indtil udløb, eller indtil det pågældende produkt/ydelse er udsolgt. Der tages forbehold for udsolgte varer/ydelse. Vi tilstræber os at fjerne deals/ydelser, som ikke kan leveres.

Alle rabatkoder på Erdetidag.dk er unikke, og de må ikke annonceres på andre sider uden vores tilladelse (her menes i kommerciel henseende. Det er selvfølgelig okay at dele rabatkoderne på blogs, foras mm så længe det ikke sker i et kommercielt henseende).

Hver rabatkode kan max benyttes engang pr ordre/bestilling. Nogle rabatkoder kan max benyttes en gang pr husstand. Under hver deal står der tydeligt beskrevet betingelserne for hver rabatkode. Overtrædelse af disse betingelser medfører at rabatten ikke bliver fratrukket dit køb. Vi opfordre alle til, at benytte rabatkoderne i henhold til de betingelser, som de er udstedt med. Både af hensyn til vores annoncører, men også for at undgå unødvendige sager.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Betingelser, 10.0 out of 10 based on 1 rating