Vind Cosmos Co argan olie

Vi er så heldige, at vi har kunne lave denne konkurrence i samarbejde med kosmetikmærket Cosmos Co, som sælger naturlige kosmetikprodukter uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og kemi. Altså rene natur produkter!

Konkurrencen er meget simpel. Cosmos Co udlover en flaske Cosmos Co 100 ml ren jomfru argan olie pr 250 fans de har på Facebook og Google+, når konkurrencens udløber den 25-03-2013! Så jo flere der like firmaets sider, jo flere vindere findes der. Og du må gerne like begge steder, hvilket blot giver dig to lodder i konkurrencen.
Du kan nøjes med at deltage på enten Facebook eller Google+, hvis du kun har en af delene. Alle fans på de to tjenester tælles sammen, og ud fra antallet bliver der trukket lod om det antal argan olier, som der er udlovet i konkurrencen her.
Som sagt så gælder konkurrencen indtil lanceringen af Cosmos Cos officielle webshop. Så skynd dig! 🙂

Herunder finder du et link til de to sider, så du let kan deltage:

 

COSMOS CO – FACEBOOK

COSMOS CO – GOOGLE+

 

VINDERNE TRÆKKES DEN 25-03-2013! 

 

Så del den med venner og bekendte, så flest muligt kan “Synes godt om”, og der dermed kan findes mange vindere.
HUSK DU KAN NØJES MED AT DELTAGE EN AF STEDERNE. LIKER DU BÅDE FB OG G+, SÅ FÅR DU BARE TO LODDER I KONKURRENCEN 🙂

 

Om Cosmos Co

Cosmos Co ligger i Tyskland, men firmaet er ejet og drevet af danskere, hvilket sikre dig dansk kundeservice mm. Mærket har været undervejs siden 2012, men da man ikke var tilfredse med kvaliteten, så skulle der nogle nye leverandører til, før mærket endelig var på vej ud i butikkerne i 2013.

Cosmos Co sælger kun naturprodukter, hvilket vil sige, at der ikke er tilsat konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller kemi. Der er tale om naturens egne råvarer, som er forarbejdet på en måde, så de kan benyttes til kosmetiske formål. I løbet af 2013 vil der blive lanceret mange produkter, så du skal holde øje med dette firma, da der kommer til at ske meget.

De to første produkter er dog klar. Argan olie og French Green Clay (grønt ler). Argan olie er populært, fordi olien har en positiv indvirkning på en masse ting, herunder hårpleje, hudpleje, negle, sår og rifter, psorasis, tør hud, skæl, bumser, akne og uren hud mm.
En olie til alle disse formål lyder utroligt, men det er også derfor, at den har fået navnet Marokkos golden oil.

Du kan besøge den officielle Cosmos Co side her.

Den officielle Cosmos Co online webshop er her.

 

Er du i tvivl, eller har du bare spørgsmål til konkurrencen, så kan du stille dem herunder i kommentarfeltet 🙂

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Vind argan olie – Læs meget mere om konkurrencen i indlægget, 10.0 out of 10 based on 2 ratings