Rabatkode til Devilfish.dk: Erdetidag

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. Webshop til 1.500,- kr eller WordPress side/blog til 1.000,- kr. 

For at gøre brug af dette tilbud skal du sende en mail til info@devilfish.dk og oplyse rabatkoden.

Tilbuddet udløber om:

 

Du har nu muligheden for at spare 40% få en færdiglavet webshop eller blog.

Står du og mangler en webshop eller en ny blog, så kan du spare mange penge med dagens deal. For dagens deal giver dig en besparelse på 40% på de nævnte opgaver.
Devilfish Media tilbyder en færdiglavet webshop til kun 1.500 kroner (normalpris 2500 kroner), eller en færdiglavet Wordpres side/Wordpress blog til 1000 kroner.

Med i dette tilbud følger:

  • Installering og opsætning af den nyeste version af de forskellige open source CMS systemer. Se hvilke systemer det drejer sig om i bunden af denne side.
  • Oprettelse og test af betalings gateway. Her er der tale om enten Paypal eller Moenybookers (Skrill).
  • Installering og oprettelse af chat software på din server.Med denne chat software har du mulighed for, at yde online support samt at overvåge de besøgende på din webside.
  • Design af et unikt og flot logo til din blog/webshop. Se vores tidligere arbejde her.
  • Frit mellem hundredvis af flotte og professionelle templates. Vi sørger for installation og opsætning, så din webshop eller blog bliver identisk med den demo webshop/blog du har bestilt. Se det store udvalg her.
  • Oprettelse af 5-10 produkter.

Hvad er WordPress?

De fleste ved, hvad en webshop er, men det er langt fra alle, som ved hvad en WordPress side/blog er. Derfor vil vi prøve at gøre det meget let forståeligt, og forklare hvad det er. WordPress er et CMS system, eller sagt på simpelt dansk et det styresystem, som siden eller bloggen er lavet i. Det er altså det program, som hele siden er bygget op i, og som ejeren styre og administrerer siden og bloggen i.
Wordpress er blevet et af de mest brugte CMS systemer, fordi det er meget simpelt at sætte op, men også fordi det er meget enkelt og simpelt at bruge. Det kræver ingen teknisk indsigt eller kunne, for at lære at bruge WordPress.
Det fede ved WordPress er, at det er et opensource program. Det vil sige, at alle kan komme med tilføjelser og plugins (Et plugin er et “programmer” eller forbedring, som du kan sætte ind i WordPress. Det kan f.eks være en kalender, et skema eller noget mere teknisk, som forbedre siden) til systemet. Derfor kan alle nørder world wide sidde derhjemme, og hele tiden opdatere nye ting til WordPress.

Vil du gerne lære mere om WordPress, så besøg den officielle side HER.

Hvem er Devilfish Media?

Devilfish Media er et lille fynsk webbureau placeret i Odense. Firmaet hjælper primært mindre virksomheder eller privat personer igang med eCommerce. Det kan være alt fra en simple præsentations hjemmeside til den mere avancerede webshop.

Firmaet bygger fundament på de såkaldt open source systemer, som der allerede findes. Ved at gøre brug af disse standard systemer kan de presse prisen helt i bund, så det ikke kommer til at koste en bondegård at komme igang med at profilere sig på nettet.

Fremgangmåden er enkel. Du kontakter Devilfish med et spørgsmål eller en konkret opgave. De vender hurtigt tilbage med et tilbud, og så snart du har accepteret dette, påbegynder de arbejdsprocessen og går igang med vores arbejde.

Og det bedste er gemt til sidst. Du betaler først, når Devilfish har leveret et godkendt produkt. Det er din sikkerhed, så du ved, at du får en hjemmeside eller webshop, som lever op til det aftalte 🙂

 

Firma info

Devilfish Media
Bjergegade 26D
5000 Odense
Danmark

Tlf.: 29 72 02 67
Mail: info@devilfish.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Spar op til 40% på en webshop eller en blog , 10.0 out of 10 based on 1 rating