Rabatkode til DesignYou.dk: DesignyouNOW

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. 

For bestilling af 10 timers klippekort, kontakt Allan på +45 36 96 58 17 eller allan.hansen@designyou.dk. Husk der er kun 10 klippekort af 10 timer til salg. Du skal huske at oplyse rabatkode for at få rabatten. De 10 timer skal bruges senest 31.12.2012.
Max et klippekort pr husstand/firma.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Spar 50% på lækre grafiske designs. Få 10 timers arbejde til halv pris

ErDetIDag.dk giver dig hermed et unikt tilbud, hvor du kan spare hele 50% på 10 timers grafisk design af højeste klasse. Allan Hansen fra Designyou.dk giver de 10 første kunder 50% rabat på et 10 timers klippekort. Du vælger hvilke opgaver, som der skal løses, og Allan vil benytte sin lange erfaring indenfor især webdesign til at løse dem. Mulighederne er mange med, da du kan få designet f.eks følgende ting:

  • Banners
  • Hjemmeside
  • Knapper eller detaljer til hjemmeside
  • Logo
  • Flyers
  • Invitationer
  • Alle typer for grafik. Din fantasi sætter begrænsningerne 🙂

Så uanset dine behov og opgaver, så kan vil du med sikkerhed få kvalitets design, som vil forbedre enten din hjemmeside, øge dine konverteringer eller få den flotteste flyer eller invitation.

Hvem er Designyou.dk?

Jeg tilbyder freelance arbejde af høj kvalitet, grafisk freelance hjælp samt totalløsninger til virksomheder med større behov. Her slipper du for et kompliceret forløb, da du aftaler priser, arbejde og deadline med dem, som udfører opgaven.

Med mere end 10 år erfaring som webdesigner og grafiker, har jeg udviklet en masse webdesigns og logo’ er, samt fået en masse erfaringer og opbygget nogle kompetance indenfor området. Du kan se logoer mm under mine referencer på Designyou.dk. Vi kan hyres på time basis, eller vi kan aftale en fast pris. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål. Se kontakt info nederst.

Et logo er din virksomheds ansigt ud af til, og det er derfor vigtigt at gennemtænke, hvad du vil signalere, samt hvad dine værdier er. Et logo er en vigtig del af din synlighed på nettet, uanset om det er på en blog, en hjemmeside eller en webshop/firmahjemmeside. Se referencer her.

Ønsker du at skille dig ud? Så kan jeg udvikle et webdesign, som er præcis efter dine ønsker og tanker, og jeg rådgiver dig om synlighed de rigtige steder, så du opnår succes.

I vort informationssamfund er der store krav til hjemmesider. Brugeren skal ikke blot finde en side lækker eller fængende, men også kunne finde rundt fra A til Z uden at blive rundtosset undervejs. Og hvad der er nok så vigtigt: Der skal handles i din butik, for hvad hjælper 1.500 unikke besøgende om dagen, hvis ingen køber dine varer? Hos DesignYou er vi trænet i at konvertere kliks til brugbare kliks, og så kan vi tænke ud af boksen. Det kreative element er vigtigt for at tiltrække kunders opmærksomhed i år 2012. Uden moderne webdesign samt professionel rådgivning, så kan det være svært at sælge varer eller sine evner på nettet. Se referencer her.

Når du bestiller et site hos DesignYou, så er du sikker på en gennemført webløsning, der er skræddersyet til netop dit behov og de krav, der gør sig gældende inden for din branche. Et flot flash-design er ikke nok. Din side skal kunne findes på Google og andre søgemaskiner, og det er der, fagmanden adskiller sig fra den nystartede teenageprogrammør. Med vores system og Simply CMS som sparringspartner kan du gå mange runder i ringen uden at blive sendt til tælling. Når søgemaskinerne kan finde dig, kan dine kunder også. Knockout!

En hjemmesides HTML-kode sikrer, at de forskellige browsere (Internet Explorer, Firefox, Chrome mm.) viser indholdet korrekt til brugerne. Hos DesignYou leverer vi kun HTML-koder, der er valideret efter den godkendte standard W3C, så din hjemmeside kan ses på samtlige platforme, de besøgende måtte benytte. Du kan altid tjekke din nuværende hjemmesides HTML-situation via W3C-validatoren her.

Hvis du ikke vil bekymre dig for meget om din sides HTML, kan du købe en licens til Simply CMS, der er vores lettilgængelige bud på et opdateringssystem. Der kræves absolut intet kodekendskab til programmet.
Css giver dig mulighed for at skabe et unikt look, der gør din hjemmeside spændende og anderledes. Man kan bl.a. tvinge alle browsere til at vise en hjemmelavet, lækker font på samme måde eller hente en gratis font, der er sjælden, for at skille sig ud. Ikke alle fonte er dog lige læsevenlige for kunder eller browsere, så det kan anbefales at spørge os til råds, før du kaster dig ud i sådanne planer selv.

Nu om stunder kan alle opdatere deres egen hjemmeside uden at kunne HTML. Med et såkaldt CMS-program kan man over nettet administrere filoverførsler, teksttilretninger og mindre designopgaver helt uden hjælp fra en dyr programmør. Det er noget, du kan spare penge på – og tid.

Der findes en del gratis CMS-systemer som fx Joomla og WordPress, men uden godt kendskab til HTML eller CSS vil disse løsninger som oftest være for svære at finde rundt i for den almene bruger uden programmørhjælp til enten opsætning eller vedligeholdelse. Med DesignYous nye system Simply CMS kan du købe dig til en brugervenlig løsning, der hurtigt gør dig til webmaster uden forhåndsviden. Programmets brugerflade minder meget om Words, så der skal ikke meget til, før man vænner sig til det.

Du kan læse mere om systemet her og se udtalelser fra vores tilfredse kunder. Systemet bliver jævnligt opdateret med nye tilføjelser ganske gratis, så du kan koncentrere dig om selve indholdet på siden i stedet. Kontakt os for mere information.

 

Firma info

DesignYou.dk
Irland

Tlf.: 36 96 58 17
Mail: allan.hansen@designyou.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Spar 50% på grafisk design mm af høj kvalitet, 10.0 out of 10 based on 3 ratings