Rabatkode til Børnefilter.dk: Q23filbert

 

>>>KLIK HER for at komme til tilbuddet. 

Indtast rabatkoden i rabatfeltet i check out sektionen, og prøveperioden vil blive forlænget til 60 dage.

 

Tilbuddet udløber om:

 

Beskyt dine børn på nettet – Prøv Børnefilter gratis i 60 dage

Prøv Børnefilter ganske gratis i 60 dage. Herefter koster filteret kun 19 kr om måneden. Den bedste og sikreste måde, hvis du vil beskytte dine børn, når de surfer online.
Nettet er fyldt med informationer og muligheder, og mange forældre er utrygge ved, at lade deres børn sidde alene online. Fordi selvom nettet er fyldt med gode og brugbare ting, så lure der ligeledes en masse farer og ubehagelige ting, som børn ikke bør se. Men hvordan sikre man lige det som forældre? Svaret har et dansk firma udviklet, nemlig Børnefilter.
Børnefilter.dk er et special udviklet filter, som beskytter børn imod alle de farer, som nettet rummer. Ved at installere programmet gør du internettet mindre, og du kan sove trygt om natten, da dit barn ikke kan komme ind på sider, som blokkeres af filteret.

Programmet er sat til at blokkere følgende typer af sider:

  • Sider med voksen indhold
  • Sider hvor der er stor risiko for at få virus, malware, besøg af trojanske heste mm
  • Sider hvor der deles musik, videoer, film og programmer. På denne måde minimere du risikoen for, at dit barn ikke foretager sig noget ulovligt online
  • Blokering af betalingssider og gateways. Med andre ord så kan dit barn ikke benytte Dankort eller Kreditkort online

Og som om dette ikke er nok, så administreres programmet af firmaet Webfilter, så du skal intet foretage dig. Børnefilter findes til følgende browsere:

  • Internet Explore
  • Firefox
  • Chrome
  • Safari

Programmet videreudvikles løbende, så der kommer løbende nye ting til, som sikre at dine børn kan surfe online i sikkerhed. Når filteret er installeret, kræver det blot, at du lærer dit barn, hvordan man opfører sig og begår sig på nettet, så barnet slipper for uheldige og grimme episoder.

Fordelen ved Børnefilter er, at en licens dækker hele hustanden. Det vil sige, hvis du køber en licens, så er alle computere i husstanden dækket, og du skal ikke være nervøs mere. Heller ikke hvis dit barn tager computeren med i skole eller over til en ven eller veninde. Filteret vil stadigvæk være aktivt, og dermed blokkere for sider med uegnet indhold.

Webfilter et filter online

Børnefilter er en del af Webfilter, som er et firma, der laver proffesionelle løsninger til skoler, instutitioner og åbne netværk med internetadgang. Børnefilter er et af de første produkter, som firmaet lancerer mod private husstande. Filteret er udviklet i Danmark, og det funger derfor efter de normer, som de fleste lever efter her. Mange af de filtre som firmaets konkurrenter laver, de beskytter ofte for kraftigt, og dermed sorterer de vigtigt indhold fra på internettet, hvilket både er en skam for dig og dit barn. Hos Webfilter har de  fundet den hårfine grænse for, hvordan filteret skal virker, så det fjerner det værste snavs, men ikke bliver en hindring i barnets online søgen. Filteret bliver tilpasser løbende til børn og unge i Danmark, så produktet er 100% målrettet det danske marked.

Vi tilbyder en billig børnefilter løsning til familier, som ønsker at beskytte sine børn, når de surfer på internettet. Filteret gælder hele familien uanset antal af computere, og vi tilbyder nu en gratis prøveperiode i 60 dage. Der er ingen købetvang efterfølgende, og filteret kan efter endt prøveperiode deaktiveres uden yderligere omkostninger. Men vi er sikre på, at du finder filteret så nyttigt og brugbart, at du vil beholde det.

Filteret virker også når computeren tages med på skolen eller over til en kammerat, så du kan trygt lade dit barn surfe videre, selvom du ikke lige er i nærheden.

Webfilters mission

Webfilter ønsker at skabe et trygt og sikkert internet for børn, som helst skal skånes imod ting, som de ikke har behov for at se, eller være en del af, før de bliver ældre. Børn er sårbare, og ofte kender de hverken risikoen eller konsekvenserne af deres handlinger online. Og det ønsker Webfilter at afhjælpe.

Når børnene kommer til en side, der er blokeret af børnefilter, så vil de have flere valgmuligheder. De kan enten benytte vores børnevenlige filbert guide, hvor de finder gode og underholdende link til mange timers underholdning. De kan også vælge at søge videre på google.  Desuden er der en knap, hvor at ansøge om adgang til den blokkerede side. Hvis børnene søger om adgang til en hjemmeside, så undersøger filteret indholdet på ny, og giver derefter adgang, hvis indholdet det overholder børnefilteres internetpolitik og indstillinger.

Med andre ord, giver børnefilter jeres børn sikkerhed for at voksenindhold, betting sider, betalings gateways, torrent og filsharing ikke frister jeres børn.

Det er bla. det vi har valgt, at beskytte med vores løsning. Se hele listen og alle fordele på hjemmesiden.

 

Firma info

Static Webdesign
Gyngemose parkvej 25 3.tv
2860 Søborg
Danmark

Tlf.: 32 10 40 42
Mail: al@static.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Prøv Børnefilter gratis i 60 dage. Ingen binding eller skjulte omkostninger, 10.0 out of 10 based on 2 ratings